Κυριακή, 29 Μαρτίου 2009

Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου Βελανιδιάς αντάμωσαν


Σε μια ατμόσφαιρα πολύ ευχάριστη με επιλεγμένη καλή ποιοτική μουσική, τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου Βελανιδιάς αντάμωσαν, κουβέντιασαν και διασκέδασαν την Κυριακή μεσημέρι στις 29 Μαρτίου, στο Μεζεδοπωλείο «Άγγελος» στο Χαιδάρι.
Μπαίνοντας οι καλεσμένοι στη ζεστή αίθουσα τους υποδέχονταν με φιλόξενα χαμόγελα τα παιδιά της βελανιδιάς Σπύρος Φυσελιάς, Γιάννης Χρόνης, Γιώργος Τσέλιος, Χρήστος Σαλτογιάννης και τους καλωσόριζαν με μια ζεστή και εγκάρδια χειραψία.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν αφενός να επισημανθεί για άλλη μια φορά η ανάγκη της προστασίας του Βελανιδοδάσους Ξηρομέρου αυτού του απειλούμενου δασικού είδους για την περιοχή μας και αφετέρου τα όποια έσοδα προκύψουν να διατεθούν για την έκδοση του περιοδικού «η βελανιδιά».
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου του Συλλόγου Φίλων της Βελανιδιάς Σπύρου Φυσελιά ο οποίος τόνισε την ανάγκη ανακήρυξης του δάσους της βελανιδιάς σε προστατευόμενη περιοχή και σε εθνικό πάρκο, ακολούθησε χαιρετισμός από τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Χρόνη και στη συνέχεια ο Ταμίας Χρήστος Σαλτογιάννης καλωσόρισε τους καλεσμένους και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση και τόνισε ότι πρέπει όλοι μας να βάλουμε στην καθημερινότητα μας την ευαισθησία για το περιβάλλον και τις βελανιδιές.
Αμέσως μετά χαιρέτησαν την εκδήλωση οι: ο Πρωθιερέας Πόππης Βασίλειος, ο Γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κοντός Παναγιώτης, οι Πολιτευτές: Αντωνόπουλος Βασίλης, Τρυφιάτης Πάνος, Μακρυπίδης Ανδρέας και Κουρουμπλής Παναγιώτης, ο π. Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Κλαδευτήρας Χρήστος, ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Σάββας Αλέκος και ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Σπήλιου Λιβανού Χρυσοβαλάντης Κωνσταντινίδης.
Κύριος ομιλητής
ήταν ο συγγραφέας Μπάμπης Τσελεπής, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρόντες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή στη συνέχεια αναφέρθηκε πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα για σεβασμό και προστασία στο φυσικό μας περιβάλλον και στο βελανιδοδάσος, το οποίο σήμερα απειλείται κάθε μέρα όλο και περισσότερο, λόγω της ανθρώπινης αλόγιστης δραστηριότητας.Ήταν εκεί: ο Πρωθιερέας Πόππης Βασίλειος, ο π. Βουλευτής και Πολιτευτής Μακρυπίδης Ανδρέας, ο π. Βουλευτής και Πολιτευτής Κουρουμπλής Παναγιώτης, ο Πολιτευτής Τρυφιάτης Πάνος Πολιτευτής Αντωνόπουλος Βασίλης, ο Γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνων Κοντός Παναγιώτης, ο Εκπρόσωπος του Βουλευτή Σπήλιου Λιβανού Χρυσοβαλάντης Κωνσταντινίδης, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Σάββας Αλέκος Αντιπρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλεξανδρής Δημήτρης π. Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Τσαπαρέλης Κώστας π. Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Κλαδευτήρας Χρήστος
Τα μέλη της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Μηλιώνης Άγγελος και Σάββας Ταξιάρχης Πρόεδρος Συλλόγου Σκουρτούς Στρατούλης Γεράσιμος Πρόεδρος Συλλόγου Αετού Ντέμος Χρήστος, ο Αντιπρόεδρος Μπάκας Σπύρος και ο Ταμίας Ζαφείρης Νώντας Αντιπρόεδρος Συλλόγου Τρύφου Αγραφιώτης Πάνος Αντιπρόεδρος Συλλόγου Αγραμπέλου Καμπέρης Δημήτρης. Από τον Σύλλογο Κωνωπίνας ο Γραμματέας Χολής Θεόδωρος, ο Ταμίας Γεροχρήστος Κώστας και το μέλος Κορομηλάς Νίκος Πρόεδρος Συλλόγου Δρυμού Καλός Πάναγιώτης Πρόεδρος Συλλόγου Χρυσοβίτσας Γεωργούλας Κώστας π. Πρόεδρος Συλλόγου Προδρόμου Νικολάου Πέτρος
Τα ιστορικά μέλη της Βελανιδιάς Ταπραντζής Αλέξανδρος, Ταπραντζής Αρίσταρχος, Μπουργάνης Σοφοκλής, Στεργίου Στάθης, Γκούμας Χρήστος, Σεραφείμ Βασιλείου, Τομαρά Δώρα, Τομαράς Διονύσιος, Γαζέτα Λίνα και Βενετίκου Ευτυχία.Το μέλος του ορειβατικού Συλλόγου ΟΤΕ Χασιώτης Γεράσιμος Μαχαιράς blog Κουβέλης Γιώργος Επιχειρηματίας από Πρόδρομο Ζανιάς ΚώσταςΕπιχειρηματίας από Μπαμπίνη Μπαρμπαρούσης Παύλος
Η συγγραφέας από το Αγράμπελο Μπαμπάνη Μαρία Συγγραφέας Μπαρμπαρούσης Γιώργος
Συγγραφέας Μπερερής Διονύσιος Συγγραφέας Λαζαρόπουλος Πάνος Ζωγράφος Λαζαροπούλου Σοφία
Και πολλοί ακόμη φίλοι του Συλλόγου και του Βελανιδοδάσους Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: