Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2009

Πετυχημένη Πεζοπορία από Πρόδρομο- Αγράμπελο, αφιερωμένη στη μνήμη του εκδότη Σωτήρη ΜπαμπάνηΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ

Μια μικρή τελετή

Η εκδήλωση έκλεισε στην είσοδο του Λαογραφικού Μουσείου Αγραμπέλου, μέσα σε ατμόσφαιρα συγκίνησης, με την ανάγνωση από τον Δήμο Τάγκα, μέλος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών, της απόφασης των Συλλόγων Αγραμπέλου και Βελανιδιάς να αφιερώσουν την πεζοπορία στον αείμνηστο Σωτήρη Μπαμπάνη, σαν ένα ελάχιστο δείγμα της αγάπης, της εκτίμησης και του σεβασμού για τη συνολική και πολυσήμαντη του προσφορά στην ανάπτυξη του Αγραμπέλου και την ανάδειξη του Βελανιδοδάσους.

Αμέσως μετά ο Αντιπρόεδρος ς του Συλλόγου φίλων βελανιδιάς Γιαννης Χρονης δώρισε συμβολικά στην σύζυγο του αειμνήστου κα Λίτσα Μπαμπάνη μια γλάστρα με βελανιδιά, λέγοντας:. Η βελανιδιά είναι συμβολικό δώρο για να σας θυμίζει τον Σωτήρη που τις υπεραγαπούσε και για να σας ευχηθούμε να είστε εσείς και η οικογένεια σας γεροί και δυνατοί σαν τις βελανιδιές».

Η σύζυγος του αειμνήστου κα Λίτσα Μπαμπάνη μέσα σε έντονα συγκινησιακή φόρτιση, συνεχάρη τους συλλόγους για την ονοματοδοσία της πεζοπορίας στο όνομα του αειμνήστου Σωτήρη Μπαμπάνη και είπε κλείνοντας: «Χαίρομαι που η σημερινή πεζοπορία ήταν αφιερωμένη στον Σωτήρη και έτσι διατηρείται στην καρδιά σας, άσβεστη τη μνήμη του και τον περιβάλετε με το σεβασμό και την εκτίμηση σας. Σας ευχαριστώ απ’ την καρδιά μου». Η τελευταία σκηνή ήταν πραγματικά συγκινητική, γεγονός που φάνηκε από το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων Ήταν μια πανέμορφη πεζοπορία με θετική ανταπόκριση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο χρόνο. Ακόμα δήλωσε ότι θα πλακοστρώσω τα σκαλοπάτια του Μουσείου που ήταν και η επιθυμία του αείμνηστου Σωτήρη.

Υ.Γ: 1: Τα φανελάκια με Φώτο τη κομμένη βελανιδιά και με σύνθημα

< ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΑΝΙΔΟΔΑΣΟΣ>> ήταν προσφορά του Δήμου Τάγκα.

2: Τα νερά, τα γλυκά, οι χυμοί, τα τοστ που μοιράστηκαν σε όλους ήταν

προσφορά της οικογένειας του αειμνήστου Σ. Μπαμπάνη. .

Δεν υπάρχουν σχόλια: