Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ –ΝΕΟΙ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟΥ 4-1





Παρασκευή 9 Αυγούστου, απόγευμα
ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ –ΝΕΟΙ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟΥ 4-1
Στο μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Αγράμπελο, έγινε εντυπωσιακό παιγνίδι με πέντε γκολ και ωραίο θέαμα
Στο μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Αγράμπελο, αν και είναι ακόμα ημιτελές, αφού δεν υπάρχουν δοκάρια, και περίφραξη, διεξήχθη ποδοσφαιρικός αγώνας την Παρασκευή 9 Αυγούστου, μεταξύ των παλαιμάχων και των νέων του χωριού μας.
Οι Παλαίμαχοι αναζητούσαν την νίκη απέναντι στους νεαρούς (αφού πέρυσι ο αγώνας έληξε 3-3) και οι δηλώσεις και από τις δύο ομάδες ήταν πολλές. Το ταλέντο, τα νιάτα και η φυσική κατάσταση των νεαρών, βρέθηκαν απέναντι στην εμπειρία και την δίψα των παλαιμάχων για επιστροφή στην δράση.
Μνήμες από τα παλιά ξύπνησε ο αγώνας βλέποντας τα αγέραστα παλικάρια του Αγραμπέλου με τις κοιλίτσες, τα μακριά σώβρακα, με τα λίγα μαλλιά, να είναι έτοιμοι να συντρίψουν τους μικρούς. Από την άλλη πλευρά οι νέοι ήταν αισιόδοξοι ότι θα πάρουν τη νίκη. Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο ήταν εκρηκτική, το κλίμα θερμό, η υποδοχή στους παίκτες ήταν τέλεια. Από το πρώτο λεπτό φάνηκε το ελεύθερο ποδόσφαιρο που επρόκειτο να παιχτεί διότι οι παλαίμαχοι μπήκαν μέσα στο γήπεδο αποφασισμένοι να πάρουν τον αγώνα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με διαιτητή τον Δημητρη Καμπερη. Στο 10’ ο Φώτης Τσέλιος ξέφυγε και με κεφαλια πλάσαρε σωστά , ανοίγοντας το σκορ. Στο 15 Χαρης Τσελιος με κεραυνό έξω από την περιοχή εκανε το 2-0. Στο 56’ ο Χάρης Τσέλιος πέρασε από τη σέντρα όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε μια τρελή κούρσα και πλάσαρε κάνοντας το 3-0 Και πάλι ο Χάρης Τσέλιος με πασα του Δήμο Τάγκα εκανε το 4-0 στο 65΄
Στο 75 ο Μάριος Κλάδης πλάσαρε και πέτυχε το πρώτο γκολ για τους νέους και έκανε το 4-1 Πριν την έναρξη του αγώνα μοιράστηκαν φανελάκια στους παίκτες και στους φιλάθλους προσφορά του Χάρη Τσέλιου και του Συλλόγου. Στο τέλος του αγώνα οι παλαίμαχοι σήκωσαν το κύπελλο και άνοιξαν και της σαμπάνιες μικροί και μεγάλοι και ανανέωσαν το ραντεβού για το Πάσχα
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟΥ (Προπονητής Χάρης Τσέλιος):
ΝΕΟΙ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟΥ (Προπονητής Χριστόφορος Δημητρέλης )

Δεν υπάρχουν σχόλια: