Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…....


Το να έχει κάποιος αληθινούς φίλους, είναι μεγάλη υπόθεση. Σε μια αληθινή φιλία, μοιράζονται, τις χαρές και τις λύπες. Οι αληθινοί φίλοι είναι μαζί όχι μόνο στις εύκολες και ευχάριστες στιγμές, αλλά επίσης στις αναπόφευκτες περιόδους θλίψης και δυσκολίας......

    Σε μια φιλία υπάρχει ο αμοιβαίος σεβασμός. Οι καλοί  φίλοι είναι αυτοί που δε φοβούνται να πουν την αλήθεια, αν πιστεύουν  ότι σε κάτι έχει κάποιος φίλος   παρεκτραπεί. Είναι όμως έτοιμοι να σεβαστούν τις επιλογές του, έστω και αν διαφωνούν, χωρίς να φύγουν  από το πλευρό του.
    Πόσο ευχάριστα περνάς όταν πας για ένα κρασάκι με φίλους που θέλεις να είσαι μαζί τους και θέλουν να είναι μαζί σου, που  τους σέβεσαι και σε σέβονται  με φίλους που εκτιμάς και σε εκτιμούν, που αγαπάς και σε αγαπούν.

      Έτσι λοιπόν χθες συναντηθήκαμε με κάτι φίλους από τα παλιά και  ήπιαμε ένα κρασάκι για να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα. Φάγαμε, ήπιαμε συζητήσαμε διάφορα θέματα θυμηθήκαμε τα παλιά, γελάσαμε και στην συνέχεια ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη φορά…. 





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γακιας Τσελιος, η Ιστορια του Αγραμπελου και οχι μονο.

Θ. ΡΟΥΤΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Γακιας Τσελιος, η Ιστορια του Αγραμπελου και οχι μονο.

Θ. ΡΟΥΤΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΚΙΑΣ ΤΣΕΛΙΟΣ: Απίθανος φίλος, πάντα γελαστός και χαρούμενος, ο άνθρωπος που εκανε το χωριό του γνωστό σε όλο το κόσμο...

ΤΑΚΗΣ ΒΑΝΔΩΡΟΣ