Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Την ευχή του Πατέρα Βασιλείου Πόπη πήρε ο πολιτιστικός Σύλλογος και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγραμπέλου.Συνάντηση με τον πρωτοπρεσβύτερο του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιά πατήρ Βασίλειο Πόπη είχαν μέλη του πολιτιστικού μας Συλλόγου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Μπολίκας Δημήτριος, Ο ταμίας Καμπέρης Δημήτριος, o Έφορος εκδηλώσεων Μπαμπάνης Βασίλειος, και το μέλος Αποστόλου Ευστάθιος,  καθώς και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγραμπέλου  Τάγκας Δημήτριος....

Φωτό Μπαμπάνης Βασίλειος 
 Αφού πήραν την ευχή του για το νέο τους ξεκίνημα, σε μία υπέροχη αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος μέσα σε ένα θαυμάσιο κλίμα ευφορίας συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν το Αγράμπελο, έθεσαν διάφορα θέματά τους, σχεδίασαν το πρόγραμμα των άγιων αυτών ημερών που έρχονται για το χωριό μας, και αφουγκράστηκαν ιδέες, εμπειρίες, παλιές θύμησες και σκέψεις από τον Πατέρα Βασίλειο.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας εφόσον ευχαρίστησαν τον πατέρα Βασίλειο ανανέωσαν το ραντεβού τους για το χωριό την 8 Νοεμβρίου που γιορτάζει τη σύναξη των παμμεγίστων αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ.

agrampelo.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: