Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Δημήτριος Tάγκας : εμείς εδώ στο όμορφο χωριουδάκι το Αγράμπελο είμαστε όλοι μαζί μια μεγάλη οικογένεια.




Ολοκληρώθηκαν οι επταήμερες εργασίες ευπρεπισμού για τις Άγιες μέρες του Πάσχα με την συνδρομή τόσο των εθελοντών όσο και του Δήμου Ξηρομέρου έγραψε στο προσωπικό του προφίλ facebook ο πρόεδρος της κοινότητας Αγραμπελου Δημήτριος Tάγκας ........

Ακόμη έγραψε για την προθυμία των λιγοστών κατοίκων , μεγάλης ηλικίας ανθρώπων που για μια ακόμη χρονιά μας γεμίζουν τις μπαταρίες σε εμάς τους «μικρότερους ηλικιακά» έτσι ώστε να συνεχίσουμε το έργο για το αγαπημένο μας χωριό





Ολοκληρώθηκαν οι επταήμερες εργασίες ευπρεπισμού για τις Άγιες μέρες του Πάσχα με την συνδρομή τόσο των εθελοντών όσο και του Δήμου Ξηρομέρου.

1. Καθαρισμός των δρόμων με μηχάνημα τρακτέρ.

2. Με συνεργείο του Δήμου Ξηρομέρου καθαρίστηκε με χορτοκοπτικά μηχανήματα όλο το χωριό και ο χώρος των κοιμητηρίων.

Εκείνο που μας έκανε όμως ιδιαίτερη εντύπωση και χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς ήταν η προθυμία των λιγοστών κατοίκων , μεγάλης ηλικίας ανθρώπων που για μια ακόμη χρονιά μας γεμίζουν τις μπαταρίες σε εμάς τους «μικρότερους ηλικιακά» έτσι ώστε να συνεχίσουμε το έργο για το αγαπημένο μας χωριό .  Άνθρωποι που καρτερούν να έρθουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να περάσουν αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα όλοι μαζί οικογενειακά .

Διότι εμείς εδώ στο όμορφο χωριουδάκι μας είμαστε όλοι μαζί μια μεγάλη οικογένεια.

Το μήνυμα αυτό το αφουγκράστηκε η Δημοτική αρχή του τόπου μας , καθώς είχαμε την τιμή σήμερα να μας επισκεφθούν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Κος Giannis Triantafillakis καθώς και ο Αντιδήμαρχος Κος Vasilis Polyzos , μας έδωσαν τις ευχές τους και τους δόθηκε μια ζεστή αγκαλιά από όλους μας. Τα χωριά μας χρειάζονται σιγουριά ασφάλεια και ελπίδα και αυτό το αισθάνθηκαν για άλλη μια φορά οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού μας .

Συνεχίζουμε με όρεξη και προθυμία για ένα καλύτερο Αγράμπελο .

Καλό Πάσχα σε όλους

Τάγκας Δημήτριος













































Δεν υπάρχουν σχόλια: