Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Αποκαταστάθηκε σήμερα η περίφραξης του γηπέδου μπάσκετ στο χώρο του σχολείου στο Αγραμπελο


Σε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ facebook ο πρόεδρος της κοινότητας Αγραμπέλου Δημήτριος Τάγκας έγραψε : μετά από έναν πολύ δυνατό άνεμο κατέρρευσε η μια πλευρά της περίφραξης του γηπέδου μπάσκετ στο χώρο του σχολείου Αμέσως ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Κος Giannis Triantafillakis και οι αντιδήμαρχοι Κος Vasilis Polyzos και Σωτήρης Μακρής .Με άμεσες ενέργειες τους η ζημιά αποκαταστάθηκε σήμερα από συνεργείο ......


Εχθές Τρίτη 21/12/2021 μετά από έναν πολύ δυνατό άνεμο κατέρρευσε η μια πλευρά της περίφραξης του γηπέδου μπάσκετ στο χώρο του σχολείου . Η περίφραξη όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες κρέμεται από ένα σημείο και ο κίνδυνος για μια ανεπανόρθωτη ζημιά ήταν μεγάλος.
Αμέσως ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Κος Giannis Triantafillakis και οι αντιδήμαρχοι Κος Vasilis Polyzos και Σωτήρης Μακρής .
Με άμεσες ενέργειες τους η ζημιά αποκαταστάθηκε σήμερα από συνεργείο .

Ευχαριστούμε την Δημοτική αρχή για την άμεση αποκατάσταση της ζημιάς .

Υ.Σ. Το συνεργείο οδηγήθηκε και στο γήπεδο 5χ5 όπου θα γίνει η αποκατάσταση του γηπέδου εντός των ημερών . ( Επειδή η πόρτα που υπήρχε στο γηπεδάκι ήταν πολύ μικρή και η είσοδος στον χώρο μηχανήματος ήταν αδύνατη ζήτησα από τον υπεύθυνο να μας ανοίξει λίγο μεγαλύτερη έτσι ώστε να μπαίνει μέσα μηχάνημα για να καθαρίζει το χώρο)











Δεν υπάρχουν σχόλια: