Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Έπεσε άσφαλτος σε όλες τις λακκούβες στην Κοινότητα Αγραμπέλου (Δείτε φωτογραφίες)


Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αγραμπέλου Τάγκας Δημήτριος με τις ενέργειές του, έχει καταφέρει να νοικοκυρέψει την κοινότητά του.


Το να καταφέρεις με ελάχιστα χρήματα, καθόλου υποδομές, να κάνεις έργα στην περιοχή σου σίγουρα αξίζει το ΜΠΡΑΒΟ όλων.
Το νέο έργο στην Κοινότητα Αγραμπέλου είναι η ασφαλτόστρωση κάθε λακκούβας του οδικού δικτύου από το Αγράμπελο προς την Χρυσοβίτσα, μία δυνατότητα που δόθηκε στον Πρόεδρο κ. Τάγκα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ώστε να πάρει υλικό (Ψυχρή άσφαλτος) και να διορθώσει τον δρόμο. Θα πείτε μπαλώματα, ΝΑΙ αλλά ήταν απαραίτητο. Παντού έπεσε πίσσα σε όλες τις λακκούβες, σε όλα τα αυλάκια, πάντα με τη βοήθεια του εθελοντισμού.
Διαβάστε την ανάρτηση:....


Όταν η αγάπη για το Χωριό σου είναι αστείρευτη αδιαπραγμάτευτη και ανιδιοτελής τότε μόνο υπέροχα πράγματα μπορούν να συμβούν.
Έτσι και εμείς σαν γνήσιοι ταπεινοί υπηρέτες του χωριού μας χωρίς να σκεφτούμε τις αρνητικές συνθήκες , αρπάξαμε ένα φτυάρι μία τσουγκράνα ένα πατητήρι και ορμίσαμε να προσφέρουμε κάτι σε αυτό που αγαπάμε, το χωριό μας. 
Τι και αν η ζέστη μας βαρούσε κατακούτελα τι και αν η πίσσα μας έκανε άχρηστα τα ρούχα μας τι και αν είχαμε ξεχάσει να πάρουμε καπέλα και νερά, το αποτέλεσμα ήταν ένα: Εθελοντικά να καλύψουμε μερικές λακκούβες, μιας και για πρώτη φορά μας δόθηκε η δυνατότητα από την περιφέρεια να πάρουμε υλικό (Ψυχρή άσφαλτος) και να διορθώσουμε τον δρόμο.
Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω Πρώτα απ’ όλους τους εθελοντές που πρόσφεραν με την καρδιά τους τις υπηρεσίες τους που τόσο είχαμε ανάγκη. Τους ‘’αφανείς ήρωες ’’ Τον Θανάση , τον Γιώργο , τον Βαγγέλη, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού μας συλλόγου Μπολίκα Δημήτριο , Τον ακούραστο Κο Λάμπρο που μόνο και μόνο η παρουσία του και οι συμβουλές του μας είναι απαραίτητες (μας έφερε νερά, γάντια, και καπέλα) και τέλος τον Φίλο μας τον Πάνο που εκτός ότι ήταν ο Αρχιμάστορας έβαλε και το αυτοκίνητό του και έκανε δύο δρομολόγια μέχρι το Αγρίνιο για να μας εξυπηρετήσει. Όταν έχεις τέτοιους φίλους όλα θα κυλήσουν χαρούμενα και μόνο όμορφα πράγματα θα γίνονται για το μικρό μας χωριό.
Να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Κο Φαρμάκη Νεκτάριο , τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Δυτικής Ελλάδας Κο Μαυρομάτη Αθανάσιο και τον Συνεργάτη του Κο Παπαδόπουλο Γεώργιο , για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για παροχή ψυχρής ασφάλτου.
Όταν υπάρχει όρεξη προθυμία και συνεργασία θα γίνουν …Όλα από την Αρχή , και θα πετύχουμε!
Επίσης τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Κο Γιάννη Τριανταφυλλάκη που μας έδειξε τον δρόμο και τις όποιες ενέργειες που ακολουθήθηκαν για να πετύχουμε την ολοκλήρωση του στόχου μας .
Έπεται συνέχεια!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια: