Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Στο χωριό Αγράμπελο ο Αντιπεριφερειαρχης Θανάσης Μαυρομάτης και ο Δήμαρχος Ξηρομερου Γιάννης Τριανταφυλλάκης.







Στο χωριό Αγράμπελο βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (06 Ιουνίου 2020) ο Αντιπεριφερειαρχης Υποδομών και έργων Θανάσης Μαυρομάτης, ο Δήμαρχος Ξηρομερου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Μπαμπούρης, Ελευθέριος Μάντζαρης, Πάνος Παλλιογιάννης και Φίλιππος Σαμαλέκος...... 

Στη συνάντηση που είχε ως αντικείμενο την ενημέρωση για τα προβλήματα της καθημερινότητας που αφορούν τους κατοίκους του χωριού, παρόν ήταν και, ο Ελπιδοφόρος Παπανικολοπουλος το πρώτο εκλεγμένος μέλος πολιτικής επιτροπής και περιβάλλον ΜητσοτάκηΦώτης Ακριδας πρόεδρος ελαιοπαραγωγών Αιτωλικού,  ο πρόεδρος Τ. Κ Παλαιομάνινας Σπύρος Ζώγας και ο πρόεδρος του συλλόγου Αγράμπελου Δημήτρης Μπολίκας.
Η επίσκεψη είναι ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς το χωριό Αγράμπελο είναι σε ορεινή περιοχή και αναδεικνύει την αντίληψη, τόσο της περιφέρειας όσο και του δημάρχου ότι, δεν υπάρχουν πρώτης και δεύτερης κατηγορίας πολίτες, ούτε πρώτης και δεύτερης κατηγορίας έργα. Αντίθετα, γνωρίζοντας τα πολύ σημαντικά προβλήματα οδικής πρόσβασης, στις αγροτικές οδούς.

Η αποδοχή της πρόσκλησης του προέδρου Τ. Κ. Αγραμπελου Δημήτρη Τάγκα, τόσο από την Περιφέρεια όσο και από το Δήμο, σηματοδοτεί την προσπάθεια ώστε να προωθηθούν το ταχύτερο δυνατό όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις. Με γνώμονα ότι οι ορεινές και πιο απομακρυσμένες περιοχές του Ξηρομέρου έχουν κάθε δικαίωμα να στηριχθούν και να αναπτυχθούν.






























































Δεν υπάρχουν σχόλια: