Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Έγινε όμορφο Αυγουστιάτικο γλέντι στο Αγράμπελο


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύλλογος Αγραμπελιωτών διοργάνωσε μεγάλο γλέντι, που θα μείνει σε όλους αξέχαστο, με τον Dj Βαγγέλη από Λεπενού.        Η εκδήλωση έγινε στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας  , τη Πεμπτη  16 Αυγούστου 2018, το βράδυ και όλοι το διασκέδασαν με την καρδιά τους και χόρεψαν μέχρι το πρωί.......

Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτρης Μπολίκας και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση.
   Αμέσως μετά η αντιπρόεδρος  κα Βούλα Φέρρα, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, είπε:
«Αγαπητοί Συγχωριανοί καλησπέρα.
     Ευχαριστούμε που και φέτος μας τιμάτε με την παρουσία σας και που γεμίσατε και πάλι το προαύλιο  χώρο της εκκλησίας.

Ευχαριστίες:
-όλους όσους εργάστηκαν για τη διοργάνωση και την επιτυχία των εκδηλώσεων και όσους τις υποστήριξαν με την παρουσία τους, και οποιοδήποτε άλλο τρόπο.
-Ακόμα ευχαριστίες για όλα τα παιδιά που δούλεψαν σκληρά.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο αξιοσέβαστος ιερέας, ο παπά-Βασίλης Πόπης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων: Γιάννης Λύτρας, ο π Δήμαρχος Αστακού  κ. Σταικος Παναγιώτης και ο πρόεδρος Τ.Κ Αγραμπέλου κ. Τάγκας Δημήτριος.

    Ήταν εκεί: ο  αξιοσέβαστος ιερέας, ο παπά-Βασίλης Πόπης, πρωθιερέας στον Άγιο Σπυρίδωνα Πειραιά, ο πρόεδρος Τ.Κ Αγραμπέλου Τάγκας Δημήτριος Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας, ο  Γιάννης Ζορμπάς Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου και αντιπρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου  ο π. δήμαρχος Αστακού Στάικος Παναγιώτης, Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γουριώτισσας κ. Κώστας ΚώσταςΔεν υπάρχουν σχόλια: