Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΟΜΟΡΦΗ Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ του Συλλόγου ΑΓΡΑΜΠΕΛΙΩΤΩΝ στο Κέντρο «ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ» στο ΜΟΣΧΑΤΟ






Σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον με πλούσιο πρόγραμμα με καταπληκτικό φαγητό, άφθονα κρασιά, με πολύ κέφι και χορό στο κέντρο «Καυτερή Πιπεριά», (Πίνδου 34 Μοσχάτο) οι Αγραμπελιώτες και οι φίλοι για μια ακόμα φορά έδωσαν το παρόν και το βράδυ του Σαββάτου 10.2.2018, κύλησε πολύ ευχάριστα με έντονο το Αγραμπελιώτικο χρώμα να πλανάται παντού.
Δείτε πολλές Φωτο.....

Μέσα στη θερμή και πραγματικά οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πρώτα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της «μεγάλης οικογένειας» των Αγραμπελιωτών. Την πίτα ευλόγησε ο Αγραμπελιώτης αξιοσέβαστος ιερέας, πάτερ -Βασίλης Πόπης και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτων Δημήτρης Μπολίκας καλωσόρισε με εγκαρδιότητα τους προσκεκλημένους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή διασκέδαση και ευχαρίστησε τον Γιάννη Ζορμπά Δημοτικό Σύμβουλο Ξηρομέρου για τη προσφορά της πίτας. Αμέσως μετά χαιρέτησε την εκδήλωση η Αντιπρόεδρος του συλλόγου Βούλα Φέρρα, η οποία ευχήθηκε καλή χρονιά.
Ομοίως ο Πρόεδρος της Τ.Κ Αγραμπέλου Δημήτριος Τάγκας, απεύθυνε στους παρευρισκομένους σύντομο χαιρετισμό και τους ευχήθηκε υγεία και καλή διασκέδαση.
Ήταν εκεί οι: ο Πρωτοπρεσβύτερος του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά π. Βασίλειος Πόππης, ο πρόεδρος Τ. Κ. Αγραμπέλου Τάγκας Δημήτριος, ο Γιάννης Ζορμπάς Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου και αντιπρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου και ο π. Πρόεδρος του Περιβαλοντικού συλλόγου Χρυσοβίτσας Μάκης Ζορμπάς, κ.α...


















































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: