Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Δημητριος Χ. Ταγκας :Ο χώρος στο κάτω μέρος του σχολείου θα παραχωρηθεί στον Σύλλογο για τα επόμενα 2 χρόνια έως ότου λήξει η θητεία μου ως πρόεδρος




Απο την προσωπική σελίδα του ΦΒ Τάγκα Δημήτριος
Ένας διακαής πόθος έγινε πραγματικότητα, μετά το κλείσιμο και του τελευταίου καφενείου στο χωριό μας, όλο και μεγάλωνε η ανάγκη για έναν χώρο συνάντησης των ανθρώπων , ένας χώρος επικοινωνίας όλων των Αγραμπελιωτών. Ένας χώρος που θα μας αγκάλιαζε όλους ζεστά και να αναπολούμε τις όμορφες παιδικές μας αναμνήσεις γεμάτες νοσταλγία Αγραμπελιώτικες βραδιές.
Μετά από θυσίες και αρκετές προσπάθειες ο χώρος στο κάτω μέρος του σχολείου άλλαξε όψη . 
Βάλαμε όλοι μαζί από ένα λιθαράκι αγάπης και να....το αποτέλεσμα ......

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν ενεργά για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα , και πρώτα απ´ολους την οικογένειά μου που με στήριξε ακόμα και στα δύσκολα αυθημερόν ταξίδια που έπρεπε να γίνουν έτσι ώστε να βρίσκομαι στα ραντεβού μου με τον ηλεκτρολόγο ή τον πατωματζή και διαφόρους άλλους τεχνικούς . 
Τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Κο Ερωτόκριτος Γαλούνης.
Τον Πρώην Αντιδήμαρχο Κο Λαινά Κωνσταντίνο για την άψογη στήριξή του σε πολλές ελείψεις που είχε ο χώρος. 
Τον πρώην Πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής και νύν Αντιδήμαρχο Κο Τσάρκο Βασίλη. Τον Περιβαλλοντικός Σύλλογος Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Μάκη Ζορμπά.
Όλους τους τεχνικούς που εργάστηκαν για να παραδοθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα ( Δεν θα τους ονομάσω διότι είναι αρκετοί και φοβάμαι ότι κάποιον θα ξεχάσω )
Και τελευταία τον δικό μας Μορφωτικό Αγράμπελη Πολιτιστικός Σύλλογος Αγραμπελιωτών για την σοβαρή και ανιδιοτελή εργασία πάνω σε αυτό τον διακαή πόθο που προανέφερα.
Ο χώρος στο κάτω μέρος του σχολείου θα παραχωρηθεί στον Σύλλογο για τα επόμενα 2 χρόνια έως ότου λήξει η θητεία μου ως πρόεδρος της Τ.Κ. Αγραμπέλου.
Μετά τιμής Τάγκας Χρ. Δημήτριος























Δεν υπάρχουν σχόλια: