Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ιδρύθηκε καινούργιος σύλλογος με την ονομασία «Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου»


Στην ίδρυση συλλόγου με έδρα τη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου και με την ονομασία «Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χρυσοβίτσας», προχώρησαν Χρυσοβιτσάνοι με σκοπό την αλληλεγγύη, την συνεργασία και την συλλογική δράση για την κοινωνική, πολιτιστική, μορφωτική, περιβαλλοντική ανάπτυξητου χωριού τους. Το Διοικητικό Συμβούλιο, που συγκροτήθηκε σε σώμα μετά τις εκλογές, έχει ως εξής:....

Πρόεδρος: Ζορμπάς Γεράσιμος
Αντιπρόεδρος Α:  Γατντζούδης Ταξιάρχης
Αντιπρόεδρος Β: Πάνου Χρήστος
Γεν. Γραμματέας: Χρόνης Γιάννης
Ειδ. Γραμματέας: Δημητρέλη Ιφιγένεια
Ταμίας: Ζορμπάς Νίκος
Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσων: Πίττα Μαρία
Αμέσως μετά την εκλογή του στη Θέση του Προέδρου ο Ζορμπάς Γεράσιμος δήλωσε:


       "Η αγάπη για τη Χρυσοβίτσα,  ο πόθος, η διατήρηση των άρρηκτων δεσμών με τη γενέτειρα, η προβολή της ιστορίας, των εθίμων και της πολιτιστικής παράδοσης, η επαφή και συναδέλφωση των Χρυσοβιτσάνων, η προστασία, η ανάδειξη, η προβολή και η διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής μας καθώς και η προβολή του χωριού, μας οδήγησαν τους στην ίδρυση του συλλόγου με έδρα το χωριό μας. 
         Ο σύλλογός μας έχει σκοπό να βοηθάει και να υποστηρίζει όλους τους Χρυσοβιτσάνους, με κάθε θυσία και χωρίς να υπολογίσουμε κόπο, αλλά πάντοτε με αγάπη και τρυφερότητα, για να κρατήσουμε το χωριό μας ζωντανό. 

         Ο Σύλλογος μας θα αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπάνε αυτό τον τόπο και βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Για να μπορούμε να βρισκόμαστε, να επικοινωνούμε, να συζητάμε, να κουβεντιάζουμε τα προβλήματα του χωριού μας, να λέμε τις ιστορίες μας, τις χαρές μας, τις λύπες μας. 
    Για μας ο Σύλλογος θα είναι πάντα ένας  κρίκος, που θα μας ενώνει όλους και θα μας βοηθάει, όπου και να βρισκόμαστε.  
     Η Χρυσοβίτσα μας χρειάζεται και τη χρειαζόμαστε κι εμείς!»
Συνάντηση Χρυσοβιτσάνων και φίλων
          Επειδή η χαρά, η αισιοδοξία  και η καλή ψυχολογία είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, ο νέος σύλλογος μας θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνάντηση μελών και φίλων του την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012 και 1:30’ το μεσημέρι στο μουσικό μεζεδωπολείο «Στου κορρέ»  Αγίων Αναργύρων 20-22, στου Ψυρρή
        Προσδοκούμε  και επιδιώκουμε στη σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων, την αδερφική συνένωση των απανταχού Χρυσοβιτσάνων και  στη συνεργασία για την ανάπτυξη του τόπου μας. Με την πεποίθηση ότι, αδελφωμένοι όλοι οι Χρυσοβιτσάνοι θα υποστηρίξετε το νέο Σύλλογο μας, σας περιμένουμε.
       Τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ και περιλαμβάνει: φαγητό και απεριόριστα  κρασί και αναψυκτικά.
      Για περισσότερες πληροφορίες: Ζορμπάς Μάκης: 6974-302083 και Χρόνης Γιάννης: 6977-293952

Έλα μαζί μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: