Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟΥ: Μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα αγάπης και χαμόγελα…


Στο Αγράμπελο σήμερα το πρωί Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011 έφθασαν τα χριστουγεννιάτικα δώρα αγάπης στο πνεύμα των ημερών όπως κάθε χρόνο  από το σύλλογο Αγραμπελιωτών και εκεί μοιράστηκαν σε όλα τα σπίτια, με τη βοήθεια του Μπάρμπα-Πέτρου Μπαμπάνη.
 Συγκεκριμένα σε όλα τα νοικοκυριά του χωριού, μοιράστηκαν  χριστουγεννιάτικα δώρα αγάπης (ένα κουτί που περιείχε μελομακάρονα με μια φιάλη κρασί και γκοφρετάκια).....

Η ανταπόκριση και τα χαμόγελα των κατοίκων έδωσαν στο σύλλογο τη μεγαλύτερή του ανταμοιβή για το ανιδιοτελές και θεάρεστο έργο που επιτελεί.
   Στη συνέχεια ο Σύλλογος  μετέβη στο σπίτι του οικονομικού μετανάστη ….. από την Αλβανία, που είναι ο μοναδικός που κατοικεί στο χωριό μας για να μοιράσει κι εκεί ευχές και δώρα. Δεν ξέχασε βέβαια και το παιδί του. Ο Σύλλογος Αγραμπελιωτών δεν ξεχωρίζει τα παιδιά του κόσμου. Τα αγαπάει όλα το ίδιο.  Του έδωσε δώρα τα οποία τα υποδέχθηκε με χαρά και χειροκροτήματα και του ευχήθηκε καλή πρόοδο, να περάσει καλές γιορτές, καλή και ευτυχισμένη χρονιά. 
Τα δώρα του Συλλόγου  έδωσαν χαρά σε όλους, έκαναν τα πρόσωπά τους να λάμψουν από χαμόγελο, ευχαριστούσαν το σύλλογο, έδιναν συγχαρητήρια και μοίραζαν ευχές.

   Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Τσέλιος τόνισε πως «ο Σύλλογος δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο αυτές τις Άγιες Ημέρες. Αυτό το πρόσωπο αποτελεί κομμάτι του συλλόγου μας και το αποδεικνύουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αισθανόμαστε την ανάγκη να επιστρέψουμε λίγη από την αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος του χωριού μας. Έχει μεγάλη  σημασία να στεκόμαστε δίπλα στους συγχωριανούς μας που μας έχουν πραγματική ανάγκη και να τους θυμόμαστε συνέχεια και όχι μόνο τις εορταστικές μέρες».
 Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Παπά-Βασίλη Πόπη που πρόσφερε τα μελομακάρονα στους συγχωριανούς μας και αυτός με τη σειρά του εύχεται σε  κάθε έναν Αγραμπελιώτη ξεχωριστά υγεία για τη νέα χρονιά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: