Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010

Σε εορταστική ατμόσφαιρα η κοπή πίτας του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα».
Σε γιορτινό κλίμα έγινε η κοπή πίτας του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα». Η κοπή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6/2/2009, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ODEON HOTEL» Πειραιώς 42, Ομόνοια στην Αθήνα. Τα μέλη του Συλλόγου βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν, μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και να περάσουν μαζί ευχάριστες και ξένοιαστες ώρες, σαν μια μεγάλη οικογένεια.
H Γραμματέας του συνδέσμου Ελένη Σάββα άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Γεωργούλας, ευχήθηκε χαρούμενο, υγιές και δημιουργικό το νέο έτος και τόνισε ότι ο Σύλλογος συνεχίζει την θετική πορεία του για το καλό όλων των κατοίκων του χωριού.
Στη συνέχεια απηύθυναν σχετικό χαιρετισμό και εξέφρασαν ευχές, ο Αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Καπώνης Δημοσθένης και ο Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάικος. Την εκδήλωση και την κοπή της πίτας ευλόγησε ο συγχωριανός τους Ιερέας Παπα-Φώτης Χαντζής και αμέσως μετά τα μέλη του συλλόγου την μοίρασαν, μαζί με πολλές ευχές για υγεία και πρόοδο για το 2010. Στην αίθουσα μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν στην κοπή της πίτας και απήλαυσαν πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την παρουσία ενός χαριτωμένου κλόουν. Σε μια αίθουσα γεμάτη από νιάτα, ζωντάνια και ανεμελιά, ήταν χάρμα οφθαλμών να βλέπεις συγκεντρωμένα τόσα παιδιά, προσηλωμένα στα δρώμενα, αγκαλιά με το δώρο τους, να ζουν ολόψυχα τη γιορτινή ατμόσφαιρα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάικος, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας Κουρουμπλής Παναγιώτης, ο Αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Γιάννης Λύτρας, ο Αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Καπώνης Δημοσθένης, ο πολιτευτής Κατερινόπουλος Αθανάσιος, από την Ομοσπονδία Ξηρομεριτών ο Μηλιώνης Αγγελος, ο πρόεδρος του συλλόγου Μπαμπινιωτών Μπενέκος Σπύρος, ο συγγραφέας Μπαρμπαρούσης Γιώργος, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Μπαμπούρης Κώστας, ο Αντιπρόεδρος της Βελανιδιάς Χρόνης Γιάννης, κ.α.
PHOTO ART ANGELOS

Δεν υπάρχουν σχόλια: