Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Iδρύθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε τη λειτουργία του νέος Πολιτιστικός Σύλλογος, για το χωριό Στρογγυλοβούνι (Δ.Δ. Αστακού).












Ένας νέος πολιτιστικός σύλλογος ιδρύθηκε πριν λίγους μήνες στην Αθήνα και ξεκίνησε τη λειτουργία του για το χωριό Στρογγυλοβούνι (Δ.Δ. Αστακού), από άτομα που αγαπούν τον τόπο τους και την ιστορία του.
Ο νέος πολιτιστικός σύλλογος με την επωνυμία Πολιτιστικός Σύλλογος Στρογγυλοβουνιωτών «ψηλοβράχι» έρχεται να συμπληρώσει το κενό της μη ύπαρξης πολιτιστικού συλλόγου στο χωριό τους.
Ιδρύθηκε από μια παρέα συγχωριανών, με σκοπό την πολιτιστική αναβάθμιση του χωριού, να ενισχύσουν την πρόοδο και την ευημερία των κατοίκων, να καλλιεργήσουν πνεύμα αλληλεγγύης μεταξύ των συγχωριανών, να αναπτύξουν συνεργασία και με άλλους συλλόγους για την επίλυση προβλημάτων σε όλους τους τομείς και να δραστηριοποιηθεί στη διατήρηση της παράδοσής, στα ήθη και στα έθιμα.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο θέλοντας να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα, αποφάσισε τη διοργάνωση χοροεσπερίδας τη Κυριακή μεσημέρι, ώρα 12:30, στις 7 Φεβρουαρίου 2010, στο κέντρο «το Πιπέρι», με ζωντανή μουσική, Κύπρου 67 στο Μπουρνάζι.
Το διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε μετά τη Γενική συνέλευση στις 4 Σεπτεμβρίου 2009, συγκροτήθηκε σε σώμα και έχει ως εξής: Πρόεδρος: Χατζή Πηγή, Αντιπρόεδρος: Χολέβα Καίτη, Γραμματέας: Μαργώνη Ευγενία, Ταμίας: Κοσσόβας Χρήστος και μέλη: Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος, Ράπτης Κωνσταντίνος, Χατζή Χρυσούλα.
Να τους ευχηθούμε καλό και δημιουργικό έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: