Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Γιορτές Αγραμπέλου





Με μεγάλη επιτυχία έγινε στο Αγράμπελο, επίδειξη Αλόγων για δεύτερη χρονιά
«Όπως στον καιρό της λεβεντιάς…»
Ξεπέρασε τις προσδοκίες η επίδειξη αλόγων που έγινε το Σάββατο 15 Αυγούστου 2009 στο Αγράμπελο κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων από τον ιππικό Όμιλο Γουριώτισσας και την οποία παρακολούθησαν όλοι οι κάτοικοι του χωριού και οι επισκέπτες της Βραδιάς.
Η εκδήλωση αφορούσε επίδειξη Αλόγων, με μεγάλη συμμετοχή που ξεσήκωσε τον κόσμο. Στην αρχή οι αναβάτες με τα άλογα γύρισαν το χωριό, μετά περιφέρθηκαν στο χώρο της γιορτής και αργότερα ξεκίνησε η επίδειξη στο κοινό. Όλοι έμειναν έκπληκτοι από τα μεγάλα άλογα ειδικότερα δε τα παιδιά έμειναν με το στόμα ανοιχτό από τον θαυμασμό και τη χαρά τους και σίγουρα η επίδειξη των αλόγων θα τους μείνει αξέχαστη.
Ο Ιππικός Πολιτιστικός Ομιλος Γουριώτισσας είναι ένας νέος σύλλογος που συστάθηκε από μία παρέα συγχωριανών που θέλουν έτσι να εκφράσουν την αγάπη τους για το άλογο και την ιππασία σε μία πιο οργανωμένη μορφή. Κύριος στόχος μας είναι η οργάνωση ενός ιππικού ομίλου, όπου θα γίνονται μαθήματα, περίπατοι, θεραπευτική ιππασία.
Το Δ.Σ των Αγραμπελιωτών ευχαριστεί όλους τους ιππείς που συμμετείχαν και ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους για του χρόνου με περισσότερες συμμετοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: