Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Επιτέλους σταμάτησε η απομόνωση για το Αγράμπελο. Δρομολογήθηκε πούλμαν του ΚΤΕΛ για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια!!.

Έστω και με καθυστέρηση πολλών ετών, ξεκίνησε η συγκοινωνία στο Αγράμπελο, με τη συνεργασία του Δήμου Αστακού, την Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας και με το ΚΤΕΛ, στα πλαίσια του προγράμματος ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, για την οποία οι Αγραμπελιώτες έδωσαν τον δικό τους αγώνα, θέτοντας συνεχώς το θέμα και αναδεικνύοντάς το όσο περισσότερο και όσο καλύτερα μπορούσανε.
Συνεπώς έχουμε έναν λόγο επιπλέον για να αισθανόμαστε ικανοποίηση που επιτέλους το Αγράμπελο αποκτά ένα μέσο μαζικής μεταφοράς. Που θα μπορούμε πλέον εμείς οι Αγραμπελιώτες να κινηθούμε στον ίδιο μας τον Δήμο, που μας παρέχεται ο τρόπος μεταφοράς, αυτός που μας επιτρέπει να αφήσουμε τα αγροτικά και να μετακινηθούμε προς τον Αστακό σε καθημερινή βάση, προκειμένου να κάνουμε τις δουλειές μας, να πάμε στο γιατρό, να αγοράσουμε φάρμακα και να ψωνίσουμε τα είδη πρώτης ανάγκης.
Απαιτούμε το καθημερινό δρομολόγιο με σύγχρονο και αξιόπιστο πούλμαν, με προσιτό εισιτήριο, να συνεχισθεί μόνιμα και απαιτούμε από την πολιτεία να κάνει επιτέλους το καθήκον της για να μένουν οι νέοι στον τόπο τους.
Ο Σύλλογος Αγραμπελιωτών αφού ευχαριστήσει τις αρχές του νομού για την έναρξη της συγκοινωνίας ζητά να συνεχισθεί η μόνιμα η δρομολόγηση λεωφορείου του ΚΤΕΛ από το Αγράμπελο, τουλάχιστον προς την έδρα του Δήμου, τον Αστακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: