Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΦΥΤΕΥΣΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟ ΜΕ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΑΓΚΑ







Εθελοντές του χωριού μαζί με τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη, τον αντιδήμαρχο Ελευθέριο Μάτζαρη τους Γεωπόνους Παναγιώτη Χολή και Τάγκα Ελένη καθάρισαν και φύτεψαν στην πλατεία του χωριού και στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας λουλούδια με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μικρών μας φίλων σε θέματα περιβάλλοντος, που ήταν προσφορά από το ΦΥΤΩΡΙΟ 4 ΕΠΟΧΕΣ με σκοπό να ομορφύνουν και να δώσουν χρώμα στο χώρο. Ο πρόεδρος της κοινότητας Αγραμπελου Δημήτρης Τάγκας με ανάρτησή του στο facebook, ανέφερε σχετικά με τη δράση τα εξής: .....

Εφέτος όλα ήταν διαφορετικά. Ένα καλοκαίρι ιδιαίτερο (λόγω covid-19 ) μιας και οι συνθήκες δεν μας επέτρεπαν να κάνουμε πολλά πράγματα και όπως θα θέλαμε, σπάσαμε την καθημερινότητά μας με δράσεις πολιτιστικές (εθελοντικές και όχι μόνο) τόσο για το πιστεύω μας όσο και για την αγάπη μας. 
Έτσι εφόσον είχαμε την αμέριστη βοήθεια φίλων αλλά και τις δημοτικής αρχής είπαμε να ομορφύνουμε το Χωριό μας το Αγράμπελο στολίζοντας τον χώρο της πλατείας αλλά και της εκκλησίας μας με όμορφα λουλούδια. 
Να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλους τους συντοπίτες που αγκάλιασαν την προσπάθειά μας αυτή και έδωσαν το παρών στο ‘’θέλω μπορώ νοιάζομαι και δρώ ‘’. 
Τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη Τον Πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου Λευτέρη Μάντζαρη , τον πολιτιστικό σύλλογο και τον πρόεδρο Δημήτρη Μπολίκα για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μου , Το φυτώριο 4-Εποχές για την Δωρεά των λουλουδιών. Τους Γεωπόνους Παναγιώτη Χολή και Τάγκα Ελένη για τις δωρεάν συμβουλές τους. Τον Βασίλη Σούλα για την γραφιστική του εργασία, Τον Παναγιώτη Γαντζούδη, και τον Ηρακλή Ζορμπά από την Χρυσοβίτσα τον Μπιντάκο Παναγιώτη από την Γουριώτισσα για την βοήθεια που μας παρείχαν στην μεταφορά χώματος. 
Μετά το Φύτεμα των λουλουδιών όλοι μαζί επισκεφτήκαμε το Λαογραφικό μουσείο καθώς και το πολιτιστικό κέντρο του χωριού μας όπου έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση και τέθηκαν θέματα που αφορούσαν το χωριό μας. 
Εκεί ο δήμαρχος αφού έδωσε τα εύσημά του σε όλους τους χωριανούς για τις δράσεις πολιτισμού αναφέρθηκε και χαρακτήρισε το χωριό μας ένα από τα ομορφότερα και καθαρότερα χωριά στον Δήμο Ξηρομέρου . Καθώς και ότι ο Δήμος Ξηρομέρου θα είναι συνοδοιπόρος σε όλες τις δράσεις που θα γίνουν . 
Θα συνεχίσουμε τις δράσεις αυτές ώστε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα κάνοντας το μικρό μας χωριό ακόμα πιο όμορφο. 





























































































Δεν υπάρχουν σχόλια: