Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Το Τοπικό συμβούλιο Χρυσοβίτσας ετοιμάζει προσφυγή ενάντια στο εργοστάσιο βιομάζας

Φωτορεπορταζ: Τζένη Παπαδημητρίου 

Σε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας (και στον υπουργό ΥΠΕΚΑ) κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, που ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους της επένδυσης του εργοστασίου βιομάζας, θα προχωρήσει η τοπική κοινότητα Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου. 
        Με σημερινή απόφαση το Τοπικό συμβούλιο ζητά από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου να συνδράμει στα έξοδα για δικηγόρο με σκοπό τη προσφυγή τους στο ΣτΕ (και στον υπουργό ΥΠΕΚΑ).
Αναλυτικά:.............

 Σήμερα Σάββατο 16 Απριλίου 2016 και ώρα 7:00 μ. μ συνεδρίασε εκτάκτως το Τοπικό Συμβούλιο Χρυσοβίτσας κατόπιν προσκλήσεως τού προέδρου Κου Γιάννη Χρόνη προς τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Κας Μούρκα Γεωργίτσας και του Κου Ζορμπά Ηρακλή με θέμα: 
    ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, για να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα του ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ, για να χειριστεί την υπόθεση κατά της αποφάσεως του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την εγκατάσταση μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με Βιομάζα ισχύος 1 MW στην θέση "ΚΛΗΜΑΤΙΑ" ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ. 
      Η εισήγηση - πρόταση τού προέδρου τού Τοπικού Συμβουλίου Χρυσοβιτσας Κου Γιάννη Χρονη έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα μέλη τού Τοπικού συμβουλίου: Κας Μούρκα Γεωργίτσας και τού Κου Ζορμπά Ηρακλή. 


ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: