Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Το Αγράμπελο γιόρτασε τους πολιούχους του Ταξιάρχες

Για όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν!





Την  Κυριακή  8 Νοεμβρίου 2015, ανήμερα  της γιορτής των «Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ» πανηγύρισε κατά την εκκλησιαστική τάξη, ο Ιερός Ναός των Αγίων Ταξιαρχών, στο Αγράμπελο. Στη Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας  που τελέστηκε  στον Ιερό  Ναό μας  χοροστάτησαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Μυλωνάς, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ο Αρχιμανδρίτης  Δημήτριος Στρατής  αγιορείτης ιεροκήρυκας και διδάκτωρ της θεολογίας του πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης  και ο Πατήρ  Βασίλειος Πόπης  Αγ  Σπυρίδωνας  Πειραιά, και οι  ψάλτες: Γιάννης Γκιάφης,  Βασίλειος Γούλας Θεολόγος κάτοχος μάστερ (γιος της Αναστασίας Αποστόλου από το χωριό μας ) και ο Θεόδωρος Παππάς.
Δείτε φωτο......


Κατά την διάρκεια  της Λειτουργίας  ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Μυλωνάς, Ιεροκήρυκας  μίλησε για τους Αρχαγγέλους, και ο  πάτερ Βασίλειος Πόπης, τόνισε ότι είναι  υπέροχος ο στολισμός της Εκκλησίας μας και αυτό οφείλετε στην Εκκλησιαστική επιτροπή που  με μεγάλο θρησκευτικό συναίσθημα, καθάρισε, έστρωσε και στόλισε το Ναό και ευχήθηκε η θεία χάρις των Αρχαγγέλων να είναι πάντα μαζί σε όλους τους πιστούς. 
Στη Θεία Λειτουργία παρευρέθησαν: ο Πρόεδρος Τ.Κ Αγραμπέλου Δημήτριος Τάγκας ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Λύτρας ο π  Δήμαρχος Αστακού και γιατρός Παναγιώτης Στάϊκος και ο Θεόδωρος Ρούτσης από Φυτείες  Ξηρομέρου από το  Συλλόγου Αγραμπελιωτών  ο πρόεδρος Δημήτρης Μπολίκας και τα μέλη του Δ.Σ. Αμαλία Μπολίκα ο Δημήτριος Καμπέρης  και ο Βασίλειος Μπαμπάνης και πολλοί Αγραμπελιώτες και φίλοι. Στο τέλος μοιράστηκαν γλυκά και αναψυκτικά από το σύλλογο,  και αρτοκλασία από χωριανούς   και  όλοι μαζί αντάλλαξαν ευχές και χρόνια πολλά…….

















































































  

Δεν υπάρχουν σχόλια: