Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων της Βελανιδιάς «η Αμαδρυάδα», την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010.


Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων της Βελανιδιάς «η Αμαδρυάδα», την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων της Βελανιδιάς και Περιβάλλοντος «η Αμαδρυάδα», αφού έλαβε υπόψη το καταστατικό του Συλλόγου και τις σχετικές διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, σπεύδει έγκαιρα να αναγγείλει και να προσκαλέσει τα τακτικά της μέλη, σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στα γραφεία μας, Βιργινίας Μπενάκη 19-21, Αθήνα, την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 17.30΄ μ.μ. με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
α) Εκλογή Προεδρείου Γεν. Συνέλευσης, β) Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής, γ) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής και δ) Εκλογή επτά (7) μελών για το Δ.Σ. και τριών (3) αναπληρωματικών καθώς και τριών (3) μελών για την εξελεγκτική επιτροπή.
Αν η Γενική συνέλευση ματαιωθεί για έλλειψη απαρτίας, επαναλαμβάνεται βάσει του καταστατικού μας, την μεθεπομένη Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010, στον ίδιο τόπο, ώρα και χώρο.
Σας ενημερώνουμε ότι δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας έχουν μόνο τα μέλη που είναι εντάξει ταμειακά. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν υποψηφιότητα να μας το δηλώσουν έγκαιρα μέχρι την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, ώστε να υπάρχει χρόνος να συμπεριληφθούν στην λίστα των υποψηφίων και να γραφούν και να τυπωθούν τα ψηφοδέλτια.
Θέλουμε να τονίσουμε ότι η παρουσία σας στην Γενική Συνέλευση είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφενός για την ανάδειξη ενός δυνατού Διοικητικού Συμβουλίου για τα επόμενα δυο χρόνια κι αφετέρου για τη βελτίωση της λειτουργίας του Συλλόγου μέσω των ιδεών, των προτάσεων και της κριτικής σας.

Με θερμούς Χαιρετισμούς
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΥΣΕΛΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΣΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: