Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Συνεστίαση Συλλόγου Κωνωπίνας: Ατέλειωτο κέφι, χορός και τραγούδι…

Ο Γραμματέας του Συλλόγου Θεόδωρος Χολής, ο οποίος αναφέρθηκε στους σκοπούς του Συλλόγου και ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του, όλους τους παρευρισκόμενους οι οποίοι στηρίζουν τόσα χρόνια μόνιμα τον πολιτιστικό σύλλογο.
Το παρών έδωσαν δεκάδες συμπατριώτες, Με πρωτοστάτες τους Κωνωπινιώτες ξεκινάει ο χορός Η ορχήστρα του κέντρου άρχισε να ανεβάζει τους ρυθμούς και και άρχισε το γλέντι. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Απριλίου, η συνεστίαση του Συλλόγου Κωνωπίνας, στη μπουζοκοταβέρνα «Το Πιπέρι», στο Μπουρνάζι. Το παρών έδωσαν δεκάδες συμπατριώτες, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών είναι ένας από τους πιο δυναμικούς και ισχυρούς συλλόγους. Στην είσοδο υποδέχονταν έναν-έναν τους καλεσμένους ο νέος πρόεδρος Χρήστος Κωστόπουλος με ένα γλυκό και ζεστό χαμόγελο, μαζί με τα παιδιά του διοικητικού συμβουλίου Θόδωρο Χολή, Νίκο Κορομηλά, Κώστα Γεροχρήστο, Ελένη Τσαμποδήμου, Σάκια Καψογιώργο και οι οποίοι χαιρετούσαν, καλωσόριζαν και ευχαριστούσαν όλους τους καλεσμένους για την παρουσία τους.
Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Γραμματέας του Συλλόγου Θεόδωρος Χολής, ο οποίος αναφέρθηκε στους σκοπούς του Συλλόγου και ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του, όλους τους παρευρισκόμενους οι οποίοι στηρίζουν τόσα χρόνια μόνιμα τον πολιτιστικό σύλλογο.
Ακολούθως η ορχήστρα του κέντρου άρχισε να ανεβάζει τους ρυθμούς και άρχισε το γλέντι. Με πρωτοστάτες τους Κωνωπινιώτες ξεκινάει ο χορός και δειλά-δειλά μπαίνουν στο χορό και οι φίλοι και σε λίγο γίνεται ένα ξέφρενο γλέντι με χορό και τραγούδι. Όταν το κλαρίνο άρχισε να παίζει παραδοσιακούς σκοπούς ξανά όλοι ξεχύθηκαν στην πίστα, σε κύκλους, συναγωνιζόμενοι τα ψαλίδια και τις στροφές.
Διαδοχικά και κατά κύματα, μέλη και φίλοι του Συλλόγου κατέκλυζαν την πίστα και ξεδίπλωναν τις χορευτικές τους ικανότητες μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με κέφι και τραγούδι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ένα ξεφάντωμα με πολύ κέφι, μουσική και χορό.
Στο τέλος τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κωνωπινιωτών έλαμπαν δικαιολογημένα από χαρά, χάρη στη μεγάλη και ελπιδοφόρα εκδήλωση.
Τη συνεστίαση του Συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου, το μέλος του Κ.Σ. της ΟΠΣΥΞ Άγγελος Μηλιώνης, ο ταμίας της ΠΑΝ.ΣΥ Τάκης Κοθρούλας, ο εκδότης της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική» Χρυσόστομος Πατούλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών και Γραμματέας της Βελανιδιάς Γιώργος Τσέλιος, ο επίτιμος πρόεδρος της Βελανιδιάς Χρήστος Γαζέτας, ο π. πρόεδρος του συλλόγου Κατούνας Βαγγέλης Κουτιβής, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: