Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Η ανάρτηση του προέδρου Τ.Κ. Αγραμπέλου Δημήτρη Τάγκα για εργασίες που έγιναν στο χωριό μας




Τα έργα που έγιναν στο χωριό μας το Αγράμπελο  αναφέρει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης https://www.facebook.com/groups/492659318247343/?epa=SEARCH_BOX ο πρόεδρος Τ.Κ Αγραμπέλου Δημήτρης Τάγκας
 Ανακοίνωση - Ενημέρωση......

 1. Καθαρισμός δρόμων κοινότητας Αγραμπέλου από μηχάνημα του Δήμου Ξηρομέρου.
2. Αντικατάσταση λαμπτήρων φωτισμού και επιδιόρθωση βλαβών .
3. Αποκατάσταση βλάβης σε καλώδιο φωτισμού της Δ.Ε.Η. (Γραμμή Φ.Ο.Π.) μετά από τριβεί πάνω σε κορμό αμυγδαλιάς . Εδώ να επισημάνω ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα όποια δέντρα έχει στην αυλή του ή στον κήπο του έτσι ώστε να μην ενοχλούν τα καλώδια της Δ.Ε.Η. ή του Ο.Τ.Ε. Να ευχαριστήσω τον τεχνικό της Δ.Ε.Η. που έφτασε εγκαίρως στο σημείο της βλάβης , μετά από έλεγχο απαίτησε να κοπεί η αμυγδαλιά έτσι ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η αποκατάσταση της βλάβης. Να ευχαριστήσω την ιδιοκτήτρια Κυρία Μαρούσα Νταγιάντα που μου ανέθεσε έν λευκώ να γίνουν οποιασδήποτε ενέργειες έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα . Να ευχαριστήσω τον ακούραστο Μπαρμπαφώντα ( Ξενοφών Φέρρας) που επί δέκα λεπτά (εθελοντικά) έδωσε μάχες με το μηχανάκι του . Επίσης να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά ακόμη τον πρόεδρο του πολιτιστικού μας συλλόγου Δημήτρης Μπολίκας που ακούραστα προσφαίρει την βοήθειά του για να έχουμε ένα καλύτερο Αγράμπελο.
4. Επίσης διορθώθηκαν ζημιές σε φθαρμένα καλώδια και σε ρολόγια που είναι σε σπίτια ακατοίκητα. Να τονίσω επίσης ότι ο καθένας μας θα πρέπει να ελεγχει τα καλώδια που υπάρχουν στο ρολόι της ΔΕΗ ( στο σπίτι του) και αν διαπιστώσει ότι είναι φθαρμένα θα πρέπει να το αναφέρει στην ΔΕΗ έτσι ώστε να αντικατασταθούν . ( οι εργολάβοι που κάνουν τις μετρήσεις δεν δίνουν ιδιαίτερη προσοχή , με αποτέλεσμα ο κίνδυνος να είναι σε μερικες περιπτώσεις αρκετά σοβαρός.) Την Δευτέρα θα προβώ με ένα έγγραφο διαμαρτυρίας προς την ΔΕΗ έτσι ώστε να εξετάζουν πολύ σοβαρα και υπεύθυνα τις όποιες φθορές υπάρχουν στα ρολόγια τους και στα καλώδια τροφοδοσίας ρεύματος . Δυστυχώς είναι αρκετά.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: