Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΠΗΣ άνοιξε κατάστημα MON KULUR στον Κορυδαλλό και μας καλεί στα εγκαίνια του!


Ο αγαπητός συμπατριώτης μας Μιχάλης Τσίπης, με καταγωγή από το Αγράμπελο Ξηρομέρου, ένα από τα καλύτερα παιδιά του τόπου μας, με το χαμόγελο στο στόμα, άνοιξε μαγαζί MON KULUR για αυθεντικό, φρέσκο και γνήσιο κουλούρι που μπορεί να συνδυάσετε με καφέ ή χυμό!....

      Μετά από πολλά χρόνια στην Αθήνα, ο Μιχάλης δημιούργησε το δικό του νέο μοντέρνο χώρο για να μας φτιάξει σίγουρα την μέρα, με το παραδοσιακό κουλούρι, με τις απίθανες παραλλαγές του και τον πιο γευστικό και ποιοτικό καφέ.
       Την Πέμπτη 24/10 λοιπόν το απόγευμα το νέο κατάστημα ανοίγει τα… φτερά του και με μεγάλη χαρά, θα μας υποδεχτεί ο Μιχάλης ώστε να γνωρίσουμε από κοντά τον νέο χώρο και να δοκιμάσουμε τη νέα... μανία που έχει μια λέξη. Κουλούρι!

Τα εγκαίνια θα γίνουν:

"Tην Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 19:00μμ γίνονται τα εγκαίνια του Mon Kulur στην οδό Αγίου Γεωργίου 70, Κορυδαλλός.
     Ένας όμορφος χώρος στην Αγίου Γεωργίου 70 Κορυδαλλός που φτιάχτηκε με το μεράκι και την σφραγίδα του Μιχάλη Τσίπη και αγαπήθηκε από όλους που αναζητούσαν ένα στέκι σαν το Mon Kulur. 
      Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους θα απολαύσετε ένα υπέροχο βράδυ!"...

        Με τη σειρά μας να ευχηθούμε στο Μιχάλη Τσίπη, καλή αρχή και να καλέσουμε όλους τους Ξηρομερίτες και Αιτωλοακαρνάνες να στηρίξουν την προσπάθεια του συμπατριώτη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: