Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Παρέμβαση του Δημητρίου Τάγκα προέδρου Τ Κ Αγραμπέλου για τον δημοτικό φωτισμό στο Αγράμπελο

TΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟΥ                                                 
Αγράμπελο 16.01.2018

Ανακοίνωση - Ενημέρωση
Αγαπητοί Συντοπίτες, όπως αρκετοί γνωρίζεται εδώ και μια εβδομάδα περίπου έχει προκύψει ένα θέμα με τον Δημοτικό φωτισμό στο χωριό μας.
Συγκεκριμένα για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Στο χωριό μας ανέκαθεν ο φωτισμός που υπήρχε ήταν ανεπαρκής ,γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή που εξελέγη πρόεδρος πρώτο μου μέλημα ήταν να τοποθετηθούν ορισμένα φωτιστικά σε διάφορα σημεία για την καλύτερη και ασφαλέστερη μετάβαση των κατοίκων κατά τις βραδινές ώρες.......

Η μία γραμμή (ΦΟΠ) που υπήρχε στο χωριό μας, αυτή την στιγμή είναι στο μέγιστο φορτίο που μπορεί να σηκώσει με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνέχεια διακοπές ρεύματος .
Είδη εφέτος τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων στις κολώνες που υπήρχαν φωτιστικά δεν συνδεθήκανε για αυτόν ακριβώς τον λόγο , προτιμήσαμε να συνδέσουμε ένα σε κάθε κολώνα στην κεντρική πλατεία μόνο.
Για το πρόβλημα αυτό έχουν ενημερωθεί και οι δύο αντιδήμαρχοι Κος Λιβάνης Φώτιος και Κος Τσάρκος Βασίλειος καθώς και ο Δήμαρχος Κος Γαλούνης Ερωτόκριτος και έχουμε ζητήσει να προβεί ο Δήμος  Ξηρομέρου  με αίτηση στην ΔΕΗ για να μας τοποθετήσει δεύτερη γραμμή ΦΟΠ και να λυθεί το θέμα μας οριστικά.
Τις τελευταίες μέρες και εφόσον το φαινόμενο της διακοπής του Δημοτικού Φωτισμού είναι επί καθημερινής βάσης  ήρθα σε επικοινωνία με τον Προϊστάμενο της ΔΕΗ Μεσολογγίου Κο Γαλάνη και μετά από συνεννόηση με τον Τεχνικό της ΔΕΗ Κο Φάνη (τον οποίο θα ήθελα να το ευχαριστήσω  για τις αρκετές επισκέψεις που έχει κάνει στο χωριό μας  έτσι ώστε να δοθεί έστω και προσωρινή λύση ) μερικά παλιά φωτιστικά εναέρια έχουν βραχυκυκλώσει και ρίχνουν την ήδη φορτισμένη ασφάλεια της γραμμής μας.
Έχουμε ζητήσει από τον Δήμο Ξηρομέρου Ηλεκτρολόγος του Δήμου να μεταβεί στο χωριό μας έτσι ώστε να εντοπίσει τα φωτιστικά που έχουν το πρόβλημα και να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν με νέα.
Εμείς από την μεριά μας πρέπει να έχουμε υπομονή


Μετά Τιμής
Τάγκας Χρ. Δημήτριος
Πρόεδρος Τ.Κ. Αγραμπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: