Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Επίσκεψη Αγραμπελιωτών στην αντιπεριφερειάρχη Κα Σταρακά για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Μάνινας.( Αγραμπέλο - Πηγάδια)

Ο πρόεδρος της Τ.Κ.  Αγραμπέλου κ. Δημήτριος Τάγκας με ανάρτηση του στο facebook μας ενημερώνει ότι μαζί με τον Πατήρ Πόπη Βασίλειο και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγραμπελιωτών «Η ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ» κ Δημήτριο Μπολίκα  επισκέφτηκαν στο γραφείο της την αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Κα ΣΤΑΡΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.
Αναλυτικά γράφει ......
 

Μαζί με τον Πατήρ Πόπη Βασίλειο και τον πρόεδρο του Αγράμπελη Πολιτιστικός Σύλλογος Αγραμπελιωτών Δημήτρης Μπολίκας επισκεφτήκαμε το γραφείο της αξιωτίμου αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Κυρίας ΣΤΑΡΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ παρουσία του προισταμένου των τεχνικών υπηρεσιών της περιφέρειας Κύριο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΓΑΣ ο οποίος γνωρίζει το θέμα μας για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Μάννινας Αγραμπέλου έως Πηγάδια απόστασης 2,8 χιλ.

Η Κυρία Σταρακά μας υποδέχτηκε με πολύ αγάπη και δέχτηκε το αίτημα του Αγραμπέλου και σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας, θα δώσει λύση στο θέμα αυτό. Επίσης έλαβαν πρόσκληση από τον πολιτιστικό μας σύλλογο Αγραμπελιωτών να παραβρεθούν και να μας τιμήσουν στις εορταστικές πολιτιστικές εκδηλώσεις όπου θα γίνουν στις 16 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: