Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Σύλλογος ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ: Τίμησε τον ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΕΛΙΟ για τη φωτογραφική στήριξη στο Σύλλογο


Με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ στην Αθήνα, ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών βράβευσε τον Γιώργο Τσέλιο για την αφιλοκερδή φωτογραφική στήριξη στο Σύλλογο και για την σημαντική προσφορά του για τη διάσωση και την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.......

    Ο Γιώργος Τσέλιος έχει αφιερώσει αρκετές ώρες για αποτυπώσει σε φωτογραφίες και Βίντεο τις πολιτιστικές δρστηριότητες του Συλλόγου, αλλά τελικά η πολύωρη προσπάθεια φαίνετε ότι άξιζε μιας και τιμήθηκε.....
Ο Γιώργος Τσέλιος είναι από τους ανθρώπους που έζησε από κοντά τις δράσεις του συλλόγου, τα τελευταία χρόνια και μέσα από τον φακό του πρόβαλε το πολιτιστικό έργο που παράγει ο σύλλογος.
   Τις τιμές στο Γιώργο απένειμε ο πρόεδρος του Σύλλογου Κωνωπινιωτών Βασίλης Σκούρτας ο οποίος τον χαρακτήρισε εξαίρετο και πολύτιμο φίλο της Κωνωπίνας. 

ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS: Η  Βράβευση του Γιώργου Τσέλιου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και μία διάκριση για την συμβολή του στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Να του ευχηθούμε να συνεχίσει να υπηρετεί τον πολιτισμό για πολλά χρόνια ακόμη.

Οι φωτογραφίες είναι του Σπύρου Μπενέκου



xiromeronews.

Δεν υπάρχουν σχόλια: