Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Το αδιαχώρητο στον ετήσιο χορό των Αγραμπελιωτών στη «Μποέμισσα»






Μια απίστευτη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι καλεσμένοι στο χορό του Συλλόγου Αγραμπελιωτών χθές βράδυ, Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016, στο κέντρο Μποέμισσα (Πειραιώς 69 και Ασωμάτων, στο Θησείο) Αθήνα. 
     Στο κέντρο δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο αφού η προσέλευση ήταν απίστευτη και κατακλύστηκε από τους συγχωριανούς και τους φίλους και πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ, απολαμβάνοντας το όμορφο πρόγραμμα του κέντρου.......

     Η επιτυχημένη εκδήλωση άνοιξε με τον Αντιπρόεδρος Β΄:   Βασίλη Μπαμπάνη, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγραμπέλου Δήμος Τάγκας  μετέφερε τις ευχές για καλή χρονιά, γεμάτη υγεία από όλους τους συγχωριανούς και αμέσως μετά ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μπολίκας ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκριση στην εκδήλωση και  ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά. 
    Μέσα στη θερμή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την οποία ευλόγησε ο Αγραμπελιώτης αξιοσέβαστος ιερέας, ο π. Βασίλης Πόπης.
      Ακολούθησε ένα όμορφο γλέντι όπου μικροί και μεγάλοι γέμισαν ασφυκτικά την πίστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 
     Στη δημοτική ώρα εμφανίστηκε ο συμπατριώτης Θανάσης Αναγνωστέλος ο οποίος διασκέδασε όλους τους καλεσμένους με τα παραδοσιακά τραγούδια του. 

      Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: ο πρωθιερέας Πόπης Βασίλειος, ο Δημοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ξηρομέρου Γιάννης Ζορμπάς,   ο Γιατρός και π. Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάικος, από τον Περιβαλλοντικό σύλλογο Χρυσοβίτσας ο Πρόεδρος Μάκης Ζορμπάς  η Μαρία Πίττα και ο Πέτρος Ζώγας, ο π. πρόεδρος του συλλόγου Αετού Θανάσης Αναγνωστέλος, ο Αντιπρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρίας Λόγου και Τέχνης Γιώργος Κουβέλης, και από το συλλόγου Θυρρείου η Ελευθερία Σόζου  κ.α. 


Και του χρόνου….

































Σε λίγο κι άλλες φωτο..........

Δεν υπάρχουν σχόλια: