Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Καμπέρης

φώτο αρχείο: Γιωργος Τσέλιος 
Πένθος στο Αγράμπελο Ξηρομέρου.  Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 68 ετών,  ο Γιάννης Καμπέρης.  Η κηδεία θα γίνει  στο Αγρίνιο  το  Σάββατο 23 Ιανουαρίου  στις 12:00 το μεσημέρι στο Παλιό Άγιο Χριστόφορο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα  που θα τον σκέπασε. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αιωνία του η μνήμη..... 

Στα μεσα  κοινωνικής δικτύωσης  ΣΤΟ  facebook  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓ/ΤΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ "Ο ΟΡΦΕΑΣ" (έδρα Ναύπακτος). Ενας συνάδελφος του έγραψε. 
 Έφυγε ο συνάδελφος μας λαϊκοδημοτικός τραγουδιστής Γιάννης Καμπέρης, η κηδεία του αύριο στο Αγρίνιο. Ο Γιάννης Καμπερης ήταν αξιόλογος τραγουδιστής με μεγάλο ρεπερτόριο ειδικά στα παλιά λαϊκά αλλά και δημοτικά που απέδιδε άψογα με τη χαρακτηριστική μπάσα και γεμάτη φωνή του. Συνεργάστηκε με όλους τους κορυφαίους καλλιτέχνες σε όλη την περιφέρεια και ειδικά στην Αιτωλοακαρνανία. Σταθμός στην καριέρα του η χρόνια συνεργασία του με τον κορυφαίο Γιάννη Βασιλόπουλο. Σαν άνθρωπος και συνάδελφος πάντα καλοσυνάτος και συνεργάσιμος!  Να είναι αιώνια του η μνήμη!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: