Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Γενική συνέλευση του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγραμπελιωτών «Η Αγράμπελη


Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας, με απόφαση του στις 15-9-2014 συνεδρίαση, αφού έλαβε υπόψη το καταστατικό του συλλόγου και τις σχετικές διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, σπεύδει έγκαιρα να αναγγείλει και.......


ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ
Τα τακτικά μέλη του σε Εκλογο-Απολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει σε αίθουσα στη Πλατεία Παπανικολάου, εργατικές πολυκατοικίες, πίσω από το γήπεδο, οδός Θεσσαλονίκης, στο ΑΙΓΑΛΕΩ, την ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014, και ώρα 10.00 το πρωί μέχρι 12:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

α)- Εκλογή Προέδρου Γεν. Συνέλευσης
β)-Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός Έκθεση Εξελεγκτικής επιτροπής
γ)-Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
δ)-Εκλογή επτά (7) μελών του Δ.Σ. και τριών (3) αναπληρωματικών, τριών (3) μελών εξελεγκτικής επιτροπής καθώς και δύο (2) αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Ξηρομεριτών. 

Αν η Γενική συνέλευση ματαιωθεί για έλλειψη απαρτίας, επαναλαμβάνεται την επόμενη ημέρα, ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014, στις 18.00 μ.μ. στον ίδιο τόπο και χώρο.
- Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν μόνο τα μέλη που είναι εντάξει ταμειακά και οι υποψηφιότητες θα υποβάλλονται προσωπικά μέχρι και την ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 και ώρα 20.00 μ.μ, ώστε να υπάρχει χρόνος να γραφούν και να τυπωθούν τα ψηφοδέλτια.
-Για τον λόγο αυτό στη Πλατεία Παπανικολάου, εργατικές πολυκατοικίες, πίσω από το γήπεδο, οδός Θεσσαλονίκης, στο ΑΙΓΑΛΕΩ, την ΤΡΙΤΗ 30/9 και ΤΕΤΑΡΤΗ 1/10, τα μέλη του Δ.Σ.  θα είναι εκεί από 6-8 μ.μ. και θα δέχονται τις αιτήσεις για υποψηφιότητες.  Τηλ. Επικοινωνίας Δημήτρης Καμπέρης: 697-4073555.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                 ΤΣΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                 ΚΑΜΠΕΡΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: