Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Διακρίθηκαν οι Ξηρομερίτες αθλητές στους αγώνες άρσης βαρών: Βάϊος Τσέλιος, Γιάννης Τσέλιος και Μάκης Σκούρτας

Μεγάλη διάκριση : ο Ξηρομερίτης 17χρονος Βάϊος  Τσέλιος κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στους αγώνες άρσης βαρών (παίδων)



Σπουδαίες επιδόσεις είχαμε στο Πανελλήνιο  πρωτάθλημα Άρσης Βαρών, το οποίο έγινε  στο κλειστό γυμναστήριο της Φλώρινας. Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους  αθλητές  ήταν μεγάλος και όλοι  δέχθηκαν το χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσουν τους αγώνες....


Ο Βαιος Τσελιος  με καταγωγη από το Αγράμπελο Ξηρομέρου  σήκωσε ψηλά τη σημαία του ΑΤΛΑΣ Καλλιθέας  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών της Φλώρινας 5-7-2014 κατακτώντας δύο χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των + 94 κιλών (παίδων)
 Για πρώτη φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων με αξιόλογη παρουσία  και ο Μάκης Σκούρτας με καταγωγή από Κωνωπίνα
Και τριτη θέση στο νέων ανδρών ο Γιάννης Τσέλιος με καταγωγή από το Αγράμπελο Ξηρομέρου
 Να τονίσουμε ότι έχουν ως προπονητές τους εδώ και χρόνια τον κ. Γιώργο Βαρδή (από τα Παλιάμπελα Ακτίου-Βόνιτσας) και τον κ. Στηβ Μαγουλά.

     Εμείς να ευχηθούμε στα ταλέντα με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης, Υγεία και πάντα καλές εμφανίσεις στα Πατριωτάκια μας….

















2 σχόλια:

Χρίστος Σοροβέλης είπε...

Συγχαρητήρια πολλά!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει ρε μεγάλε Ξηρομερίτη; Και γι' αυτό πήρες χρυσό μετάλλιο; Για έλα από τα μέρη μας να δεις πως ένας απλός άνθρωπος σηκώνει καθημερινά μια ξηρομερίτισσα στις πλάτες του με τη γκρίνια της και πες μας εσύ τι μετάλλιο του πρέπει!
Πέρα από το χιούμορ, συγχαρητήρια