Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Πολύ όμορφη και ζεστή η Χοροεσπερίδα του Αγραμπέλου στα «Αγρίμια»




Ξεχωριστή και ιδιαίτερα «ζεστή» ήταν η χθεσινή Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014,  χοροεσπερίδα του συλλόγου Αγραμπελιωτών (Δήμος Ξηρομέρου) στο κέντρο «Αγρίμια», στην Aθήνα, όπου πραγματοποιήθηκε ένα τρανό γλέντι με πολύ κόσμο…..
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ


Ο κόσμος γλέντησε, ξεφάντωσε και χόρεψε με την ψυχή του, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, υπό τους ήχους του κλαρίνου σε μια από τις πλέον όμορφες βραδιές σε ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Τσέλιος Γιώργος μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. Καμπέρη Δημήτρη, Τάσση Χριστίνα, Γεωργία Τσέλιου, Αλεξάνδρα Ι. Μπαμπάνη, Στάθη Αποστόλου  και Βέλλιο Θεόδωρο, υποδέχονταν γελαστοί τους καλεσμένους  στην είσοδο του κέντρου και τους καλωσόριζαν με πολλές ευχές για καλή Χρονιά, καλή  διασκέδαση για υγεία και πρόοδο για το 2014.
Μέσα στη θερμή και πραγματικά οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πρώτα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της «μεγάλης οικογένειας» των Αγραμπελιωτών. Την πίτα ευλόγησε ο Αγραμπελιώτης αξιοσέβαστος ιερέας, ο παπα-Βασίλης Πόπης ο οποίος έκοψε και το πρώτο κομμάτι.
Στην επιτυχημένη εκδήλωση η αντιπρόεδρος Γεωργία Τσέλιου καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την τόσο μεγάλη προσέλευσή του και στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμούς, ο π. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου και Δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μουρκούσης, ο Γιατρός και π. Δήμαρχος Αστακού Στάϊκος Παναγιώτης και ο Πρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και τέχνης Μπάμπης Τσελεπής.
Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ γλέντι και χορό. Η εκδήλωση που άνοιξε την αυλαία των Χορών ήταν πολύ μεγάλη από κόσμο και είχε επιτυχία. Και του χρόνου!
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: ο πρωθιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά Πόπης Βασίλειος,  ο π. πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου Βασίλειος Μουρκούσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρόμερου Γιάννης Ζορμπάς, ο Γιατρός και π. Δήμαρχος Αστακού Στάϊκος Παναγιώτης, οι συγγραφείς Μαρία Μπαμπάνη, Δημήτρης Αρβανίτης και ο Νίκος Ναούμης, ο Δικηγόρος Ξενάκης Κυριάκος, ο πρόεδρος της Δημοτικής οργανωσης Ξηρομέρου Ν.Δ Γρηγόρης Μπόνης, ο πρόεδρος εργαζομένων της KNAUF Χρήστος Τίγκας.
Από την  Ομοσπονδία Ξηρομεριτών τα μέλη του Κ.Σ. Κώστας Γεωργούλας, Βασίλης Μπουρνάζος, Θανάσης Γεροδημήτρης και Τάκης Κοθρούλας, ο πρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρίας Λόγου και Τέχνης Μπάμπης  Τσελεπής και ο Χρήστος Γαζέτας, από το σύλλογο Κωνωπίνας ο Πρόεδρος Βασίλης Σκούρτας και ο Αντιπρόεδρος Κορομηλάς Νίκος, από τον Περιβαλλοντικό σύλλογο Χρυσοβίτσας ο Γεράσιμος (Μάκης) Ζορμπάς, από το σύλλογο Θυρρείου η Ελευθερία Σώζου, ο π. πρόεδρος συλλόγου Κατούνας  Βαγγέλης  Κουτιβής, από τον Σύλλογο Χρυσοβιτσάνων «τα Κόροντα» ο Ζορμπάς Μάκης, ο π. πρόεδρος του Συλλόγου Αετού Θανάσης Αναγνωστέλος, κ.α.


Πολλές ευχές έστειλε ο Αρτοποιός Κώστας Μίχας από την Παλαιομάνινα.



















































































Δεν υπάρχουν σχόλια: