Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Κυκλοφόρησε το 16ο φύλλο της εφημερίδας «Αγραμπελιώτικα νέα», που εκδίδει ο πολιτιστικός Σύλλογος Αγραμπελιωτών.


Κυκλοφόρησε το 16ο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας «Αγραμπελιώτικα νέα», που εκδίδει ο Μορφωτικός πολιτιστικός Σύλλογος Αγραμπελιωτών «η Αγράμπελη» με πρώτο θέμα ανοιξιάτικες πινελιές της φύσης. Η Ξηρομερίτικη μητέρα φύση παίζοντας με σχήματα και χρώματα μπορεί να μεταμορφώνει απλά και άσημα φυτά, όπως τα γαϊδουράγκαθα σε μορφές ελκυστικές.
Στο 8 σέλιδο φύλλο, που διανέμεται σε συνδρομητές, οι αναγνώστες θα διαβάσουν ακόμα, αφιέρωμα στη ταβέρνα αίθουσα δεξιώσεων «ΛΙΓΝΟΣ» στο πανέμορφο Καραϊσκάκη, για τα Αραβικά κεφάλαια από το Κατάρ για σταθμό φυσικού αερίου στο λιμάνι του Αστακού, φωτογραφίες από το Σχολείο Αγραμπέλου στο τέλος της δεκαετία του 1970, αναμνήσεις, χαρούμενες φωνές… από το αρχείο του δάσκαλου Πέτρου Μπερερή, τη Μουσική βραδιά και περιβαλλοντική ευαισθησία από τη «Βελανιδιά», το χορό των Αγραμπελιωτών, το άρθρο της Μαρίας Μπαμπάνη, τα σχόλια, κ.α.
Όσοι επιθυμούν να γίνουν συνδρομητές και να παίρνουν την εφημερίδα μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο Γιώργο Τσέλιο, τηλ: 210-9568322, 6973/661013. Επίσης πολλά κείμενα μπορείτε να τα διαβάσετε και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: