Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Έργα στο Αγράμπελο

Προχώρησαν τα έργα στο γήπεδο του Αγραμπέλου
Με γοργούς ρυθμούς προχώρησαν τα έργα στο γηπεδάκι του χωριού μας, ώστε το γήπεδο να πληροί τις προϋποθέσεις για να παίζονται το καλοκαίρι αγώνες. Ο Δήμος Αστακού πέρσι είχε κάνει διάνοιξη και φέτος ξεκίνησε έργα για να το ολοκληρώσει όπως περίφραξη, και έργα εντός του αγωνιστικού χώρου, κ.α. Είναι αρκετά όμορφο και λειτουργικό. Βέβαια απομένουν ακόμη να γίνουν κάποια μικρά έργα για να ολοκληρωθεί όπως (τοποθέτηση δοκαριών) Το γήπεδο θα δώσει λύσεις στο χωριό και κυρίως θα δώσει διεξόδους στη νεολαία της περιοχής τους καλοκαιρινούς μήνες. Όλοι στη σέντρα το Καλοκαίρι…
Ασφαλτόστρωση στο δρόμο του Αγραμπέλου
Οι κάτοικοι του Αγραμπέλου εδώ και καιρό είχανε ζητήσει να γίνουν άμεσες ασφαλτοστρώσεις στο δρόμο, που οδηγεί από το χωριό τους προς τη Χρυσοβίτσα. Οι λακκούβες του δρόμου γίνονταν αδιάβατες, όταν έβρεχε, γεμάτες λάσπες και καθιστούσαν προβληματική την διέλευση οχημάτων και η ολισθηρότητα ήταν άκρως επικίνδυνη για τους οδηγούς. Έτσι με βασικό στόχο της δημοτικής αρχής που είναι η ασφάλεια των πολιτών ασφαλτοστρώθηκαν και κλείστηκαν όλες οι λακκούβες που υπήρχαν. Η ασφαλτόστρωση του κεντρικού βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Αγραμπέλου, ενώ παράλληλα κάνει τη ζωή όλων μας ακόμα πιο ασφαλή, αλλάζει την όψη του χωριού και αποτελεί ένα σημαντικό έργο για το Αγράμπελο.
Καθαρισμός δρόμων από τα χόρτα
Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός από τα ξερά χόρτα (κλαδιά, χόρτα, σκουπίδια κλπ.) του οδικού δικτύου του Αγραμπέλου, και μέσα στο χωριό ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Ο καθαρισμός του δικτύου έγινε από το Δήμο Αστακού,. Οι δρόμοι είναι πια πεντακάθαροι αφού κόπηκαν τα χόρτα δεξιά και αριστερά των αγροτικών δρόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: