Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας και η παιδική γιορτή του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Γεωργούλας Κώστας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και τους ευχήθηκε ευτιυχισμένο το 2009 με υγεία και στους μικρούς μαθητές καλή πρόοδο.Tο Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο ΟΝΤΕΟΝ στην Αθήνα. Η αίθουσα ήταν γεμάτη απο Χρυσοβιτσάνους μικρούς και μεγαλους και απο φίλους του Συλλόγου.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας και η παιδική γιορτή του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο ΟΝΤΕΟΝ στην Αθήνα. Η αίθουσα ήταν γεμάτη απο Χρυσοβιτσάνους μικρούς και μεγαλους και απο φίλους του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου Γεωργούλας Κώστας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και τους ευχήθηκε ευτιυχισμένο το 2009 με υγεία και στους μικρούς μαθητές καλή πρόοδο.
Τόνισε το ρόλο του Συλλόγου και τις προσπάθειες που κάνει για την επικοινωνία μεταξύ των μελών. Επίσης ενημέρωσε για το έργο του Συλλόγου όπως τις Καλοκαιρινές εκδηλώσεις την απονομή πλακετών στα ιδρυτικά μέλη, τη Σχολική γιορτή την παραμονή των Χριστουγέννων στο χωριό, την σημερινή εκδήλωση, καθώς και για τη Χοροεσπερίδα που αποφάσισε να πραγματοποιήσει στις 21-3-2009 ημέρα Σάββατο στο κέντρο Βαλκάνια στους Αγ Αναργύρους, και επιπλέον για την απόφαση του Δ.Σ. για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Χωριό. Ακόμη αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα και στο ρόλο της.Στη συνέχεια ο Ιερέας Πατήρ Χαντζής Φώτιος που ήρθε απο το Χωριό για την εκδήλωση, ευλόγησε την πίτα και έδωσε ευχές για το Σύλλογο και τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και για το Χωριό.Στη συνέχεια η Υπευθ. Δημ.Σχέσεων του Συλλόγου Γκόλια Θεώνη προσφώνησε τους επίσημους καλεσμένους.
Το λόγο πήρε μετά η Γ.Γ.του Συλλόγου Σάββα Ελένη η οποία διάβασε ανακοινώσεις του Συλλόγου. Στη συνέχεια η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιαννακά Σοφία πήρε το λόγο, ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και τόνισε το ρόλο των Πολιτιστικών Συλλόγων και πόσο σημαντικοί είναι για τους ετεροδημότες.
Ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Δημήτρης Στεργίου ευχήθηκε χρόνια πολλά και αναφέρθηκε στο μεγάλο θέμα του λιθάνθρακα και αφού ευχαρίστησε το Σύλλογο Χρυσοβιτσάνων για τη συμμετοχή του στην προσπάθεια ματαίωσης της κατασκευής του εργοστασίου λιθάνθρακα στο Πλατυγιάλι Αστακού, επεσήμανε το κίνδυνο του λιθάνθρακα και εξέφρασε την αντιθεσή του στην κατασκευή του εργοστασίου.
Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας και ακολούθησε η παιδική γιορτή με παράσταση κλόουν.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής: H Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιαννακά Σοφία, o Ιερέας πατήρ Χαντζής Φώτιος, o Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Στεργίου Δημήτριος,ο Μηλιώνης Αγγελος μέλος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. ο Σάββας Ταξιάρχης μέλος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. ο Αντιπρόεδρος της Βελανιδιάς Χρόνης Γιάννης.
Μηνύματα με ευχές έστειλαν ο Βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Λιβανός Σπήλιος ,οι Πολιτευτές με το ΠΑΣΟΚ του Νομού,Μακρυπίδης Ανδρέας, Κατερινόπουλος Θανάσης, Τρυφιάτης Πάνος,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Χρυσοβίτσας Ζορμπάς Σπύρος και η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Χρυσοβίτσας κ. Αθανάτου Αγγελική.



Δεν υπάρχουν σχόλια: