Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Επέστρεψε ο Γιώργος Μπαμπάνης στον Βύζαντα Μεγάρων

Ο 24χρονος στόπερ Γιώργος Μπαμπάνης(18-2-1992 )γιος του χωριανού μας Δημήτρη Μπαμπάνη επέστρεψε στην ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων. Ο παίκτης έχει αγωνιστεί ξανά στην ομάδα όταν αγωνιζόταν στην Γ΄Εθνική. Έχει αγωνιστεί ακόμα στη Νέα Πέραμο, Άτταλο και στον Μεγαρικό.
Πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα των κιτρινόμαυρων στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΑΝ.ΤΣΑΚ.
topiko24

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Δείτε την Παλαιομάνινα απο ψηλά!

Ένα βίντεο επιμελημένο απο τον Παλαιομανιώτη Θωμά Τόγια που παρουσιάζει την πανοραμική άποψη του χωριού
Εικόνες που θα σας ταξιδέψουν,  συμπεριλαμβανομένου του αρχαίου κάστρου (καλέα) καθώς και του Αχελώου ποταμού. 
Θα σας μαγέψει!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Συγχαρητήρια του πρόεδρου Δημήτρη Τάγκα στο νεοεκλεγέντα συμβούλιο του συλλόγου Αγραμπελιωτών

Θέλω να συγχαρώ το νέο Δ.Σ του συλλόγου για την εκλογή τους και να τους ευχηθώ, να έχουνε μια αξιόλογη και ανάλογη πορεία όπως αρμόζει σε ένα αξιοπρεπές σύλλογο. Ως πρόεδρος της Τ.Κ . Αγραμπέλου θα σταθώ δίπλα στη διετή θητεία τους και μέσω μιας υγιής συνεργασίας θα υλοποιήσουμε στόχους για το καλύτερο του χωριού μας. 
Μετά τιμής 
Τάγκας χρ Δημήτριος 
Πρόεδρος Τ.Κ Αγραμπέλου

Δήλωση του Δημήτρη Μπολίκα μετά την επανεκλογή του ως πρόεδρος του συλλόγου Αγραμπελιωτών

Μπολίκας Δημήτριος Πρόεδρος Δ.Σ Αγραμπελιωτων.
Ως επανεκλεγείς πρόεδρος του Δ.Σ θα ήθελα να ευχαριστήσω, από καρδιάς τα μέλη του προηγούμενου συμβουλίου που στήριξαν με κάθε τρόπο την πρόοδο του συλλόγου μας... Καλωσορίζω τα νέα μέλη που με την θέληση για δουλειά και την αγάπη προς το χωριό μας θα δώσουν στο σύλλογο νέα πνοή αλλά και περισσότερα έργα και δράσεις... Κλείνοντας το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Αγραμπελιώτες και Αγραμπελιώτισες, που ήρθαν και συμμετείχαν στην διαδικασία εκλογής του Δ.Σ. Επίσης να ξέρετε πως ο κύριος λόγος θα είναι πάντα σε εσάς και η ανάγκη μεγάλη να σας έχουμε κοντά και να στηρίζεται τις προσπάθειές μας.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

Νέο Διοικητικό συμβούλιο στο Σύλλογο Αγραμπελιωτών- Ο Δημήτρης Μπολίκας επανεξελέγη Πρόεδρος

Ο Δημήτρης Μπολίκας επανεξελέγη Πρόεδρος 





Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο Αγραμπελιωτών για τη διετία 2017-2019. Πρόεδρος επανεξελέγη ο Δημήτρης Μπολίκας
Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Μετά τις εκλογές συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό συμβούλιο και αποτελείται από τους:
Πρόεδρος:  Μπολίκας Δημήτριος
Αντιπρόεδρος Α:  Φέρρα Παρασκευή
Αντιπρόεδρος Β : Νούσιας Γεώργιος
Γενικός Γραμματέας:  Μπολίκα Αμαλία
Ειδικός Γραμματέας :Νταγιάντα Αναστασία
Ταμίας :Καμπέρης Δημήτριος
Έφορος  Δημ. σχέσεων :Μπαμπάνης Βασίλειος

Μέλη  Μπαμπάνης Γεώργιος , Πόπης Χρήστος

Ευχόμαστε στο Πρόεδρο και στο Νέο Διοικητικό συμβούλιο κάθε επιτυχία στο έργο τους.....

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Καλημέρα από το χωριό Αγράμπελο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ο Φίλος μας  συνεχίζει να μας  στέλνει όμορφες
Φώτο από τα χωριό μας  και κάθε φορά γράφει και τα ανάλογα όμορφα σχόλια.!!!!
Καλημέρα από  το όμορφο χωριό του Ξηρομέρου το Αγράμπελο. 
Το χαμόγελο από τους Αγραμπελιωτες  σε όλο το μεγαλείο 
από τα βασικότερα πλεονεκτήματα όλου του χωριού.
Απολαύστε μερικές φωτογραφίες ....

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγραμπελιωτών την ΚΥΡΙΑΚΗ 29.1.2017

Η εφορευτική επιτροπή που είναι υπεύθυνη για τις εκλογές του Συλλόγου, ανακοινώνει ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ. μέχρι στις 13 οο μ.μ  στο στέκι του Συλλόγου στην πλατεία Παπανικολάου στο Αιγάλεω και καλεί όλους τους Αγραμπελιώτες να συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες για να κρατηθεί ζωντανός και δραστήριος ο Ιστορικός σύλλογος του χωριού.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Αναβλήθηκαν για 2η φορά, οι εκλογές του συλλόγου Αγραμπελιωτών

Οι εκλογές που είχαν προσδιοριστεί για την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 αναβάλλονται για αργότερα, λόγω μη υποβολής επαρκών υποψηφιοτήτων.

Σύμφωνα με την Εφορευτική Επιτροπή η ημερομηνία των εκλογών θα οριστεί εκ νέου εντός των προσεχών ημερών και καλεί όλους τους Αγραμπελιώτες να συμμετάσχουν στις διαδικασίες για να κρατηθεί ζωντανός και δραστήριος ο Ιστορικός σύλλογος του χωριού.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Θερμότατα συγχαρητήρια στον Γιωργο Αβράμη που πήρε το Πτυχίο του!


Ο Γιώργος Αβράμης  του Δημητρίου και της συγχωριανής μας Βασιλικής Ζήντρου αποφοίτησε από το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι.) Μεσολογγίου  και σήμερα ορκίστηκε παίρνοντας επάξια το πτυχίο του........

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η σχολή οδηγών στο Περιστέρι του Μανώλη Αυγουστίδη



Μέσα σε πολύ καλό κλίμα  έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα  την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017  η Σχολή  οδηγών στο Περιστέρι  του Μανώλη Αυγουστίδη
Οι γονείς, συγγενείς και φίλοι και μαθητές  έδωσαν το παρόν την Δευτέρα   το βράδυ σε αυτή την λιτή και όμορφη εκδήλωση, καλωσορίζοντας την έλευση του 2017.....

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Παπα-Φώτη Χαντζή από τον Αθανάσιο Νταγιάντα

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Παπα-Φώτη Χαντζή εκφράζει Αθανάσιος Νταγιάντας. Συγκεκριμένα, στο Συλλυπητήριο αναφέρονται τα εξής:

Συλλυπητήριο
"Μετά το άκουσμα του απρόσμενου χαμού του Παπα-Φώτη Χαντζή, εκφράζω τη λύπη μου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου προς την οικογένεια του Αιδεσιμότατου".

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Παπα-Φώτη Χαντζή από τον πρόεδρο Τ.Κ. Αγραμπέλου Τάγκα Δημήτριο

Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του πατήρ Φώτη . 
Ο αγαπητός σε όλους μας παπαφώτης από σήμερα βρίσκεται στην αγκαλιά των αγγέλων , ήταν από τους πιο δραστήριους πατέρες που διακόνησαν εθελοντικά με μεγάλη διάρκεια και επιτυχία στο χωριό μας . Μαζί με τους υπέροχους ανθρώπους που είχε δίπλα του κατάφεραν να στολίσουν την εκκλησία μας με σημαντικά έργα πνοής στο χωριό μας. 
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μας συλλυπητήρια από όλους τους συγχωριανούς μου στην οικογένειά του .
Καλό ταξίδι πάτερ, όλοι μας εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την βοήθεια που εθελοντικά έδωσες στο χωριό μας .
Αιωνία σου η μνήμη
Τάγκας Δημήτριος 
πρόεδρος Τ.Κ. Αγραμπέλου

Συλλυπητήριο μήνυμα Γιώργου Τσέλιου για την απώλεια του Παπα-Φώτη Χαντζή

Τα συλλυπητήρια του στέλνει ο Γιώργος Τσέλιος, από το Αγράμπελο, μέλος της Ξηρομερίτικης εταιρείας Λόγου και τέχνης για τον θάνατο του Ιερέα Πάτερ Φώτη Χαντζή. Ως γνωστόν ο εκλιπών ιερέας καταγόταν από τη Χρυσοβίτσα και λειτουργούσε για πολλά χρόνια και στην εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Αγράμπελο. 

Συλληπητήριο μήνυμα
"Τα θερμά μου συλληπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο του Ιερέα Φώτιου Χαντζή. Θλίψη προκαλεί σε όλη την κοινωνία του Ξηρομέρου το δυσάρεστο αυτό γεγονός. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένα φίλος, ένας ταπεινός εργάτης της εκκλησίας. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη! Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του".

ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ: Εκοιμήθη ο ακούραστος ιερέας του χωριού π. Φώτιος Χαντζής


Η εξόδιος ακολουθία του κοιμηθέντος ιερέως Φώτιου Χαντζή, θα ψαλεί στον πολιούχο της Χρυσοβίτσας Άγιο Γεώργιο, αύριο Τρίτη 17.1.2015 στις  2:00 το απόγευμα. 
 Η καμπάνα του ιερού ναού του Αγίου Γεωργίου στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου ήχησε πένθιμα σήμερα το απόγευμα και ο λόγος ήταν η εκδημία του αγαπητού ιερέως π. Φώτιου Χαντζή, ο οποίος έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 70 ετών......

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Έφυγε από κοντά μας η Ελένη Νταγιάντα

Πένθος στο Αγράμπελο Ξηρομέρου
 Έφυγε από την ζωή χθες βράδυ  η Ελένη Νταγιάντα σύζυγος του Μιχαήλ Νταγιάντα σε ηλικία 82 ετών.  Η κηδεία θα γίνει σήμερα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου  2017  ώρα  3.30 μ. μ, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου  στο Αγρίνιο

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. 
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της . Αιωνία της η μνήμη 

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, τα μνημόσυνα της Αγλαΐας και του Γιώργου Μπαμπάνη

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. εις τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Πέραμος, Θα τελεστούν μνημόσυνα στη μνήμη των αγαπημένων μας συγχωριανών: Ετήσιο μνημόσυνο της Αγλαΐας Μπαμπάνη και εννιαήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Μπαμπάνη, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών τους.

Παρακαλούμε τους συγγενείς, συγχωριανούς και φίλους να παραστούν.

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Λ. Μπαμπάνης

Πένθος στο Αγράμπελο Ξηρομέρου.



Έφυγε από την ζωή σήμερα το πρωί ο μπάρμπα Γιώργος Μπαμπάνης σε ηλικία 85 ετών.  Η κηδεία θα γίνει αύριο Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017  ώρα  11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Αγράμπελο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα  της Αγραμπελιώτικης γης που θα τον σκέπασε. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αιωνία του η μνήμη 

ΑΝΤΑΜΩΣΑΝ ΦΙΛΟΙ ΑΓΡΑΜΠΕΛΙΩΤΕΣ : ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ






 Κάποιες παιδικές φιλίες κρατούν για όλη τη ζωή
Έτσι λοιπόν σήμερα  ανταμώσαμε  με κάτι φίλους Αγραμπελιώτες. Φάγαμε ήπιαμε  χορέψαμε, συζητήσαμε διάφορα θέματα, θυμηθήκαμε τα παλιά γελάσαμε για να ξεφύγουμε  λίγο από την καθημερινότητα. Το αντάμωμα αυτό ήταν ένα όμορφο ταξίδι στο παρελθόν.
Τα μαθητικά χρόνια, η αθωότητα εκείνης της εποχής, μπορεί να έφυγαν, αλλά κάτι από τα παλιά, οι παρέες, οι αναμνήσεις, τα πειράγματα, τα γέλια, οι συγκινήσεις τα παιχνίδια, μένουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη, σφραγισμένες με τη χαρά και τη φρεσκάδα εκείνης της εποχής......

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟ: Είναι το κρύο τσουχτερό!







Καλημέρα απο το Αγράμπελο Ξηρομέρου, με τσουχτερό κρύο και παγωνιά....
Τις φωτο τράβηξε φίλος μας Κώστας Μίχας το πρωί .....