Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Δείτε βίντεο από το γάμο του Γεράσιμου και της Γεωργίας

Δείτε βίντεο από το  γάμο του Γεράσιμου και της Γεωργίας που   έγινε τo  Σάββατο 11 Ιονίου 2016  στον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου και Παύλου στο Κτήμα Κλεοπάτρα
Μετά το γάμο ακολούθησε δεξίωση Κτήμα  όπου οι καλεσμένοι διασκέδασαν και τους ευχήθηκαν το βίον ανθόσπαρτον.....
Δείτε το βίντεο.....

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ 40ημερο ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ TΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΙΩΑΝ. ΤΣΕΛΙΟΥ

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 και ώρα 08:30 πμ, τελούμε το 40ημερο μνημόσυνο για  την ανάπαυση της ψυχής της αείμνηστης Ελευθερίας Ιωαν. Τσέλιου, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Αγράμπελο.
Εκ της οικογενείας 

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Δείτε πολλές Φώτο από το ωραίο γάμο του Γεράσιμου και της Γεωργίας







Δείτε πολλές φωτο.......

Η "ΑΥΓΗ" ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ: "Φυτεύουν" εργοστάσιο καύσης βιομάζας ανάμεσα σε σπίτια και αρχαιολογικό χώρο!

Δείτε το δημοσίευμα της εφημερίδας "Αυγή" της Κυριακής, η οποία αφιερώνει μια σελίδα (7) ενάντια στη δημιουργία εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από καύση βιομάζας στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου.

"Φυτεύουν" εργοστάσιο καύσης βιομάζας ανάμεσα σε σπίτια και αρχαιολογικό χώρο! 

Ρεπορτάζ: Νίκος Μορφονιός

      Σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια και τις αυλές των κατοίκων της τοπικής κοινότητας Χρυσοβίτσας στον Δήμο Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας επιχειρείται να "φυτευτεί" εργοστάσιο καύσης βιομάζας με παράκαμψη ακόμη και των προϋποθέσεων του ειδικού χωροταξικού σχεδιασμού για εγκαταστάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).
      Σε ξεσηκωμό οι κάτοικοι της Χρυσοβίτσας και των όμορων χωριών, πουαντιδρούν στη χωροθέτηση όχι μόνο για τους μείζονες κινδύνους που προκύπτουν για την υγεία τους και το περιβάλλον, αλλά και για τη βλάβη που θα υποστεί η πολιτιστική κληρονομιά του τόπου τους, καθώς σε ελάχιστη απόσταση βρίσκεται ο υπό κήρυξη αρχαιολογικός χώρος της αρχαίας ακαρνανικής πόλης Κόροντα.
      Το εργοστάσιο καύσης βιομάζας, ισχύος 1 MW, σχεδιάζεται να κατασκευαστεί στη θέση Κλημάτια της Τ.Κ. Χρυσοβίτσας του Δήμου Ξηρομέρου και σκοπός του έργου, όπως περιγράφεται στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, είναι ηπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, που θα πωλείται στη ΔΕΗ, από βιομάζα η οποία προέρχεται από την προμήθεια ή συλλογή φυτικών ελαίων και ειδικότερα από τηγανέλαια, τα οποία ο επιχειρηματίας δηλώνει ότι θα προμηθεύεται και θα μεταφέρει από την "παγκόσμια αγορά"........

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Να ζήσετε ευτυχισμένοι Γεράσιμε και Γεωργία

Ο Γεράσιμος και η Γεωργία αντάλλαξαν όρκους αγάπης και αφοσίωσης …..







Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Γεράσιμος και η Γεωργία κόρη  Φώτη και της Ρούλας Τσέλιου. Ο γάμος έγινε τo  Σάββατο 11 Ιονίου 2016  στον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου & Παύλου στο Κτήμα Κλεοπάτρα
Δίπλα τους εκατοντάδες  φίλοι και συγγενείς που βρέθηκαν εκεί για να μοιραστούν μαζί τους τη χαρά τους. Μετά το γάμο ακολούθησε δεξίωση Κτήμα  όπου οι καλεσμένοι διασκέδασαν και τους ευχήθηκαν το βίον ανθόσπαρτον..
Στο Μυστήριο παραβρέθηκε και χοροστάτησε και οι Πρωθιερέας Βασίλειος Πόπης

Το agrampelonews εύχεται στο ζευγάρι  να έχει μία ευτυχισμένη ζωή
Δείτε πολλές φωτο......