Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Εγκαινιάστηκε ο νέος υπερσύγχρονος σταθμός του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας.


Το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας εγκαινίασε χθες τον νέο υπερσύγχρονο σταθμό του στο Αγρίνιο. Ο σταθμός περιλαμβάνει σύγχρονους χώρους αναμονής , στάθμευσης, καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα, σύγχρονα και λειτουργικά γραφεία, ενώ υπάρχει και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων τετρακοσίων τετραγωνικών. Στην τελετή των εγκαινίων, παραβρέθηκαν ο νομάρχης Θ. Σώκος, ο δήμαρχος Αγρινίου Π. Μοσχολιός οι βουλευτές Ανδρέας Μακρυπίδης, Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης, δήμαρχοι του νομού, πρόεδροι και ΔΣ από ΚΤΕΛ άλλων νομών και οι μέτοχοι του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας.
Σε επιστολή της η βουλευτής Αιτνίας Σοφία Γιαννακά αναφέρει «Πέρα από στολίδι για την πόλη του Αγρινίου, ο νέος υπερσύχρονος Σταθμός δημιουργεί τις προϋποθέσεις αλλά και τις υποδομές για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Είναι αλήθεια ότι μέσα σε λίγα χρόνια πολλά άλλαξαν στις υπεραστικές συγκοινωνίες του νομού μας, οι οποίες εκσυγχρονίστηκαν και αναβαθμίστηκαν. Μεγάλο μερίδιο της αναβάθμισης αυτής ανήκει στην διοίκηση του ΚΤΕΛ, η οποία είχε την βούληση και το όραμα που αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων, καθώς και ο απλός πολίτης που καθημερινά γίνεται σύμμαχος των μεγάλων αλλαγών. Ειδικά σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα, έργα όπως ο νέος Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων που αποτελούν κόσμημα για το νομό Αιτωλοακαρνανίας και την Δυτική Ελλάδα, μας γεμίζουν αισιοδοξία και δύναμη για να συνεχίσουμε από κοινού να εργαζόμαστε για μία σύγχρονη Ελλάδα. Ο στόχος επομένως για τα επόμενα χρόνια είναι να συνδυάσουμε τις ανάγκες της κοινωνίας με την επιχειρηματική ανάπτυξη και δράση. Σας διαβεβαιώνω ότι σε αυτή την κατεύθυνση θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση μου και θα είμαι στο πλευρό σας για όποιες ενέργειες πρέπει να καταβάλουμε από κοινού. Εύχομαι οι νέες αυτές υποδομές να είναι η αρχή μίας νέας αναπτυξιακής περιόδου για τον τόπο μας».
Ενώ ο βουλευτής Δ. Σταμάτης επίσης σε επιστολή του αναφέρει «Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους μετόχους της ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Α.Ε. για τον νέο υπερσύγχρονο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων στο Αγρίνιο που θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες μετακίνησης των κατοίκων του Αγρινίου αλλά και όλου του νομού. Αυτό το έργο αποδεικνύει εμπράκτως την αξιοσύνη και τις μεγάλες προσπάθειες του Πρόεδρου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των μετόχων της ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Α.Ε.. Μπράβο και καλή συνέχεια στο έργο που επιτελείται».
ΠΗΓΗ inagrinio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: